Spannvägen 36

Spannvägen 36


Åkeslund— Bromma— Stockholm

Spannvägen 36Åkeslund— Bromma— Stockholm

SMAKFULL TVÅRUMMARE I GAVELLÄGE, PÅ ATTRAKTIV ADRESS!

- Stabil förening med låg belåningsgrad om endast 2 367kr/kvm
- Balkong i söderläge
- Ljus och välplanerad med fönster i tre väderstreck
- 500m till tunnelbanan
- Belägen på enkelriktad gata
- Närhet till grönska

På Spannvägen 36 ligger denna oslagbara tvåa på 54 kvm i populära Abrahamsberg! Här erbjuds en ljus och charmig bostad med en förstklassig planlösning i gavelläge. Stilrent kök med gott om förvaring och arbetsytor, där du enkelt får plats med matbord. Harmoniskt sovrum med gott om förvaring genom garderober, trevlig balkong som bjuder på många soltimmar, luftigt och inbjudande vardagsrum med trevliga sociala ytor. Tack vare den generösa takhöjden och fönster i tre väderstreck så upplevs bostaden som väldigt ljus och luftig. Måste upplevas på plats!

Bostaden tillhör Brf Ämbaret 2, en omtyckt och välskött förening som genomgått flertalet renoveringar under åren. Som bostadsrättsinnehavare har man tillgång till gemensamma utrymmen som tvättstuga, cykel- och barnvagnsförråd samt en gemensam uteplats med stenlagd grillplats och utemöbler. För de bilburna finns 5 stycken parkeringsplatser som man kan hyra för 500 kr/månad (2 personer i kö just nu) samt boendeparkering längst gatorna. Här har du möjlighet att bo i en välskött och stabil förening med hög trivselfaktor bland de boende. Till bostaden hör även ett källarförråd.

Vidare bor ni här med ett svårslaget läge med kort gångavstånd till Abrahamsberg och Brommaplan som erbjuder bra kommunikationsmöjligheter samt ett stort serviceutbud i form av matbutiker, mysiga fik, frisör och mycket annat. I närheten finns ävens Lillsjön med utegym och promenadstråk samt koloniområde.

Kontakta mig för mer information!
Emma Bogren 073-366 81 70
Mäklarhuset Bromma


Boarea
54 kvm
Avgift
3 497 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-12-19

Mäklarhuset Bromma

Denna lägenhet på Spannvägen såldes av oss 2023-12-19. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Spannvägen.

Boka värdering
Emma Bogren
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad