Stopvägen 102, Vån 3/3

Stopvägen 102, Vån 3/3


Åkeslund— Bromma— Stockholm

Stopvägen 102, Vån 3/3Åkeslund— Bromma— Stockholm

VÄLPLANERAD, LJUS OCH MYSIG 2:A HÖGST UPP I HUSET MED BÄSTA BALKONGLÄGE!

-HÖGT OCH FRITT LÄGE PÅ VÅN. 3
-BALKONG I SOLIGT LÄGE
-SMAKFULLT KÖK & BADRUM
-ATTRAKTIV ADRESS
-TILLHÖRANDE FÖRRÅD
Nu finns möjlighet att förvärva denna välplanerade och trevliga 2:a med underbar balkong i bästa söderläge! Varmt välkomna till Stopvägen 102 och denna charmiga lägenhet med ett svårslaget läge på attraktiv adress i stabil & välskött förening. Här erbjuds en genomgående ljus och mysig lägenhet med fönster i varje rum & i flera väderstreck. Belägen högst upp i huset med lummigt läge och grönskan precis utanför fönsterna!

Här bor ni i en charmig och perfekt planerad 40-tals lägenhet med karakteristiska inslag men i modern tappning. I bostaden möts ni av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter som leder er vidare in i bostaden. Smakfullt kök som renoverats 2016 & 2020 med gott om förvaring, rymligt sovrum med plats för 180 cm säng samt garderob, fräscht stambytt badrum (2011) med tvättmaskin (2019) samt ett inbjudande vardagsrum med vacker fiskbensparkett på golvet. Vardagsrummet erbjuder trevliga sociala ytor och med utgång till den härliga balkongen. Lägenheten genomsyras av ett härligt ljusinsläpp och är en väldigt social lägenhet som passar bra för såväl singelhushållet som för paret.

Lägenheten tillhör Brf Famnen 3, en omtyckt och välskött förening. Till lägenheten hör ett förråd.

Vidare bor ni här med ett optimalt läge med närhet till stan och utmärkta kommunikationer/service och med allt man önskar inom promenadavstånd. Trevliga promenadstråk, mysiga kaféer, sport/friluftsliv/båtliv samt närheten till Ekerö/Drottningholms vackra parker är bara några av de få saker som uppskattas i området. Ta cykeln och bege dig mot Mälarens vatten, ta ett stopp på något av Ålstensgatans mysiga caféer. Från Brommaplans tunnelbanestation (gröna linjen) når ni city på bara 12 minuter.

Välkommen att kontakta mig för mer information! Med vänliga hälsningar, Emma Andersson Hejll - Mäklarhuset 073-506 21 58.


Boarea
40 kvm
Avgift
3 171 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-02

Mäklarhuset Bromma

Denna lägenhet på Stopvägen såldes av oss 2023-11-02. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Stopvägen.

Boka värdering
Emma Andersson Hejll
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad