Stramaljvägen 16

Stramaljvägen 16

Slutpris

3 225 000 kr


riksby— Bromma— Stockholm

Stramaljvägen 16


Slutpris
3 225 000 kr

riksby— Bromma— Stockholm

Smakfullt renoverad tvåa med balkong i söderläge!

- Smakfullt renoverad
- Lågt belånad och stabil BRF
- Mycket förvaring i lägenheten och förråd
- Nära till tunnelbana, matbutiker, gym osv.

Välkomna till en totalrenoverad bostad på Stramaljvägen 16! Nu erbjuds en av de populära 51-kvadratarna mitt i hjärtat av Riksby. Här har man naturen som närmaste granne i ostört läge från trafiken, man har Lillsjön att promenera runt och även närhet till matbutiker, tunnelbana och övriga bekvämligheter. Bostaden är genomgående renoverad med ljusa och naturnära färger, har ett härligt ljusinsläpp från fönster i alla rum och mycket förvaring i garderober, klädkammare och separat källarförråd. Här erbjuds en solsäker balkong mot lugn gata där man gärna sitter ute från maj och framåt sen höst. Köket erbjuder plats för matbord och stolar för 4-6 personer, integrerad diskmaskin, kyl och frys samt härligt ljus från två fönsterpartier. Här har man ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring. Vidare finner man det renoverade badrummet i ljusa toner med tvättmaskin installerat.

BRF Brickbandet är en populär förening med cirka 550 lägenheter i olika storlekar. Föreningen har en låg belåningsgrad på 2 369 kr/kvm och stabil ekonomi tack vare många lokaler och parkeringsplatser för dess medlemmar. I området har man nära till tunnelbana via Abrahamsberg eller Brommaplan där man även finner matbutiker, apotek, gym och bussförbindelser.

Hör av er för mer information och visning!


Boarea
51 kvm
Avgift
3 117 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-04-05

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Stramaljvägen såldes av oss 2023-04-05. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Stramaljvägen.

Boka värdering

Linn Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.