Stramaljvägen 20

Stramaljvägen 20


Riksby— Bromma— Stockholm

Stramaljvägen 20Riksby— Bromma— Stockholm

STILREN TVÅRUMMARE I STABIL FÖRENING!

- Balkong i söderläge
- Optimalt planerad
- Belägen i trivsamt område
- Närhet till goda kommunikationer vid Abrahamsberg. Gröna linjens tunnelbana tar dig in till city på ca 15 min.
- Stabil förening med en väldigt låg belåningsgrad om endast 2 344kr/kvm
- Klädkammare i bostaden samt tillhörande rymligt källarförråd
- Tillgång till trivsam innergård med grillmöjligheter

Nu finns chansen att bli nästa ägare till Stramaljvägen 20 och denna ljusa och välplanerade tvåa i populära Riksby. Bostaden erbjuder en social planlösning mellan kök och vardagsrum med direkt utgång till balkongen som är belägen i bästa solläge. Vardagsrummet har en generös takhöjd och tack vare fönster i tre väderstreck skapas här ett underbart ljusflöde. Helkaklat badrum med tvättmaskin, smakfullt kök med gott om förvaring och arbetsytor samt ett harmoniskt sovrum. Detta är bara några av bostadens fördelar. Utmärkta förvaringsmöjligheter med klädkammare i bostaden och ett stort förråd i källaren. Här bor ni på en populär adress i en välskött förening. Välkommen till ett hem att trivas i!

Lägenheten tillhör Brf Brickbandet, en omtyckt och välskött förening med låg belåningsgrad och som genomgått flertalet stora renoveringar under åren. Som bostadsrättsinnehavare har man tillgång till gemensamma utrymmen som tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsförråd samt två föreningslokaler som kan hyras till egna tillställningar eller övernattning.

Området omges av fina grönområden med närhet till fina promenadstråk och motionsspår vid t.ex. Lillsjön och koloniområdet Iris. Intill Lillsjön hittar ni även ett trevligt utegym. Centralt läge vid Brommaplan eller Abrahamsberg som erbjuder goda kommunikationer och all tänkbar närservice.

Kontakta mig för mer information!
Med vänliga hälsningar,
Emma Bogren, 0733668170


Boarea
51 kvm
Avgift
3 367 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-01-17

Mäklarhuset Bromma

Denna lägenhet på Stramaljvägen såldes av oss 2024-01-17. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Stramaljvägen.

Boka värdering
Emma Bogren
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad