Sulitelmavägen 7

Sulitelmavägen 7


Traneberg— Bromma— Stockholm

Sulitelmavägen 7



Traneberg— Bromma— Stockholm

VÄLPLANERAD & LJUS GAVEL 2:A PÅ POPULÄR ADRESS

-FÖRSTKLASSIG PLANLÖSNING
-ATTRAKTIV ADRESS
-GAVELLÄGE
-FÖNSTER I 3 VÄDERSTRECK
-TILLHÖRANDE FÖRRÅD

Nu finns möjlighet att förvärva denna trevliga och välplanerade 2:a. Här erbjuds en ljus och charmig bostad på en lugn gata i attraktiva Traneberg med närhet till tunnelbanan, torg och allt som kan önskas!

Varmt välkomna till denna trevliga och välplanerade 2:a på Sulitelmavägen 7. Här erbjuds en genomgående ljus och välplanerad lägenhet på en lugn gata i attraktiva Traneberg med närhet till tunnelbanan, torg och allt som kan önskas! I bostaden möts ni av en ljus hall med bra förvaringsmöjligheter som sedan tar er in till det stora vardagsrummet som ligger med ett ostört läge med grönskan utanför. Praktisk öppning in mot det fullt utrustade köket, rofyllt sovrum med plats för större säng & ett helkaklat fräscht badrum.

Här bor ni med ett svårslaget läge med närhet till vatten, badplatser, härliga promenadstråk. Kommunikationer i Alvik som tunnelbana, tvärbana och bussar ligger en kort promenad bort och tar er smidigt vidare ut i Stockholm. Vid Alviks torg finns både restauranger, caféer, gym och blomsterbutik, allt för den som uppskattar närhet till bra service.

Vidare bor ni i en välskött och stabil förening som har 1 hyresrätt kvar samt 3 stycken lokaler som genererar intäkter. I källaren finns det en gemensam tvättstuga, cykelrum samt bastu. Till lägenheten hör ett rymligt förråd.

Detta är en bostad ni inte vill missa, kontakta mig gärna för mer information! Med vänliga hälsningar, Emma Andersson Hejll- Mäklarhuset 073-506 21 58.


Boarea
36 kvm
Avgift
3 094 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-12-01

Mäklarhuset Bromma

Denna lägenhet på Sulitelmavägen såldes av oss 2023-12-01. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Sulitelmavägen.

Boka värdering
Emma Andersson Hejll
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad