Svartviksslingan 69

Svartviksslingan 69

Slutpris

3 920 000 kr


Minneberg— Bromma— Stockholm

Svartviksslingan 69


Slutpris
3 920 000 kr

Minneberg— Bromma— Stockholm

VÄLPLANERAD 2,5:A I POPULÄRA MINNEBERG MED SJÖUTSIKT OCH STOR BALKONG!

Varmt välkomna till Svartviksslingan 69 och denna trivsamma lägenhet som är belägen i områdets mest eftertraktade del med fantastisk sjöutsikt. Smart planlösning med ett extra rum för antingen barn, gäster eller kontor! Genomgående trevlig lägenhet med underbar utsikt och gott om förvaring!

Här erbjuds en ljus och luftig 2,5:a med en förstklassig planlösning om 63 kvm. Ljust och socialt vardagsrum med utgång till bostadens fantastiska balkong. Öppen planlösning in mot det trevliga köket med bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Generöst sovrum och fräscht badrum med badkar.

Vidare bor ni här i en väldigt eftertraktad och stor förening som äger marken. HSB:s i Stockholm brf Tangen 266 är en otroligt stabil och välskött förening med god ekonomi. Många faciliteter för sina medlemmar så som flera övernattningslägenheter, 2 festlokaler, bastu & välutrustat gym m.m.

Här bor ni i underbar, rofylld omgivning med omedelbar närhet till Mälaren. Precis runt knuten finns flertalet badplatser, promenad- och motionsspår samt båtklubb! Närhet även till Alviks Torg med tunnelbana, tvärbana, bussar och all tänkbar närservice

Välkommen att höra av er för mer information!


Boarea
63 kvm
Avgift
3 810 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2023-05-31

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Svartviksslingan såldes av oss 2023-05-31. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Svartviksslingan.

Boka värdering

Linn Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.