Svartviksslingan 63

Svartviksslingan 63

Slutpris

5 350 000 kr


Minneberg— Bromma— Stockholm

Svartviksslingan 63


Slutpris
5 350 000 kr

Minneberg— Bromma— Stockholm

Välplanerad trea på attraktiv adress med stor balkong!

Nu finns chansen att bli nästa ägare av denna ljusa och hemtrevliga trea på Svartviksslingan 63! Detta hem är välplanerat och erbjuder ett rymligt kök med gott om plats för matbord, socialt vardagsrum med plats för umgänge, två rymliga och lättmöblerade sovrum samt stort helkaklat badrum. Hallen erbjuder gott om yta för garderober, hatthylla samt skoställ. Bostaden har ett genomgående parkettgolv och väggar målade i ljusgrått. Som om det inte vore nog finns en stor balkong i en harmonisk och grönskande omgivning med trall och inglasning som gör det möjligt att nyttja rummet under stora delar av året. Generösa fönsterpartier i två väderstreck låter bostaden präglas av ljus och den väl nyttjade planlösningen ger en känsla av rymd. Ett hem att trivas i helt enkelt. Till lägenheten hör ett förråd!

Bo i en välskött och stabil förening med en god ekonomi. I Minneberg har bostadsrättsföreningarna Svartvik, Tangen, Tranan och Sandvik en gemensam samfällighetsförening. Den ansvarar för värmedistribution, sopsug, grovsoprum, parkeringsgarage, kabel-TV, badbrygga samt föreningslokalerna Båt- och Badviken. Samfälligheten har också flera övernattningslägenheter och festlokaler som går att hyra. Föreningen har även gym och bastu att använda.

Hör av er för mer information till ansvarig mäklare Linn Johansson - Mäklarhuset.


Boarea
77.5 kvm
Avgift
4 865 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-01-13

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Svartviksslingan såldes av oss 2024-01-13. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Svartviksslingan.

Boka värdering

Linn Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.