Svartviksslingan 55

Svartviksslingan 55


Bromma— Stockholm

Svartviksslingan 55Bromma— Stockholm

SMAKFULLT RENOVERAD 3:A ETT STENKAST FRÅN MÄLAREN

Nu finns möjlighet att förvärva en av områdets bästa 3:or med allt man kan önska! Varmt välkommen till denna smakfulla och perfekt planerade bostad med en trevlig inglasad balkong ett stenkast från Mälaren.

Här erbjuds en ljus och väldisponerad 3:a om 75,5 kvm i populära Minneberg med vattnet precis nedanför. I bostaden möts ni av en rymlig och välkomnande hall som tar er vidare in i den trevliga lägenheten. Social och öppen planlösning mellan vardagsrummet och bostadens smakfullt renoverade kök. Två välplanerade och rymliga sovrum samt ett superfräscht badrum med stilrena materialval. På entréplanet finns 2 stora förråd som tillhör lägenheten som gör att förvaring inte blir ett problem i denna underbara lägenhet,

Lägenheten genomsyras av ett härligt ljusinsläpp och är en väldigt social lägenhet som passar bra för såväl paret som för den lilla familjen.
Vidare bor du här med ett svårslaget läge i underbar, rofylld omgivning med omedelbar närhet till Mälaren med två närbelägna bryggor. Precis runt knuten finns flertalet badplatser, promenad- och motionsspår samt båtklubb! Närhet även till Alviks Torg med tunnelbana, tvärbana, bussar och all tänkbar närservice.

Stabil och välskött förening med mycket god ekonomi. I föreningen finns ett gym, bastu, 2 festlokaler samt flertalet övernattningslägenheter.

Välkommen att höra av dig för mer information!


Boarea
75.5 kvm
Avgift
4 710 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-02-20

Mäklarhuset Bromma

Denna lägenhet på Svartviksslingan såldes av oss 2024-02-20. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Svartviksslingan.

Boka värdering
Tobias Willhardt
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad