Tunnlandsvägen 89 / Bromma - Brommaplan / Bromma / Stockholm

Välplanerad 2:a med ett attraktivt läge!

Slutpris
2 720 000 kr
Boarea
58 kvm
Avgift
2 545 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 8 (Hiss finns)
Såld
2018-08-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tunnlandsvägen såldes av oss 2018-08-29. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Tunnlandsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bromma - Brommaplan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad och modern 2:a med ett attraktivt läge vid Brommaplan. Bostaden är ljus och luftig tack vare sin goda planering. Generösa fönsterpartier som ger ett bra ljusinsläpp. Bostaden erbjuder ett trivsamt kök med goda förvaringsmöjligheter och bra med arbetsyta, vardagsrum i direkt anslutning till köket med en härlig rymd och social sällskapsyta för middagar och umgänge. Golvet pryds av ekparkett och väggarna är vitmålade. Här erbjuds du ett väl tilltaget sovrum och ingång till den rymliga klädkammaren som ger ypperliga förvaringsmöjligheter. Stort badrum i tidlösa materialval utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten är bekvämt belägen på entréplan från port 89 men tack vare husets suterrängläge så ligger bostaden på våning 3 av 8 enligt föreningen. Mycket välskött förening. En promenad på några minuter så är du nere vid brommaplan där både bussar och tunnelbana tar dig in till stan.

En bostad att älska att bo i!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration