Kevingeringen 83

Kevingeringen 83

Slutpris

3 645 000 kr


Danderyd

Kevingeringen 83


Slutpris
3 645 000 kr

Danderyd

Fantastiskt boende i populär och stabil Brf med Kevingeringens vackraste utsikt

När du står i eftermiddagssolen på denna balkong är det första ordet som dyker upp - wow!

I den populära föreningen på Kevingeringen når du nummer 83 och detta hus som det sällan säljs bostäder i. Läget på adressen är fantastiskt då det ligger uppe på en höjd med utsikt längs med Edsviken, ut över Slott och golfbanor. Här kan du sitta i timmar i både dags och eftermiddagssol på balkongen och njuta av dessa vyer.

Lägenheten är en stor tvåa som ligger i trevligt hörnläge. Du kliver in i en stor och rymlig hall som har gott om plats för förvaring. Här kan du med fördel även inreda med arbetsplats. I direkt anslutning finns det helkaklade badrummet med gott om förvaring och vardagslyx i form av förberett för tvättmaskin.

Köket nås via den inre hallen och erbjuder en vacker utsikt över trädtoppar. Här har man bevarat köket i original och bibehållit charmiga detaljer som vackra förvaringsbehållare i glas och spiskupa i koppar. Köket har gott om förvaring, full maskinell utrustning och plats för matbord och fyra stolar.

Kliv vidare in i vardagsrummet och här finner du magi! Likt tidigare nämnt är utsikten den stora wow-faktorn i denna bostad. Vardagsrummet är öppet och socialt med stora fönster och plats för både middagsbord och soffhörna. Längs med ena väggen skapar en platsbyggd bokhylla en inredd känsla till rummet.

Sovrummet ligger intill vardagsrummet och har plats för både dubbelsäng och extra förvaring. Det lugna hörnläget skapar en rodfylld plats att sova på.

Varmt välkommen till Kevingeringen 83, välkommen hem!


Boarea
59.5 kvm
Avgift
3 116 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2023-10-20

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Kevingeringen såldes av oss 2023-10-20. Se alla våra försäljningar i Danderyd samt även på Kevingeringen.

Boka värdering
Gabriella Ødegaard, assistent i Stockholm Södermalm

Gabriella Ødegaard

Assistent

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.