Överby solväg 4

Överby solväg 4

Slutpris

4 995 000 kr


Vindö— Djurhamn— Värmdö

Överby solväg 4


Slutpris
4 995 000 kr

Vindö— Djurhamn— Värmdö

Charmig fritidshus med lättskött tomt i bästa solläge!

Välkommen till lugnet på Vindö!

Här möts du av en stor och välskött tomt, fritidshus med enorm potential samt ett gästhus och friggebod som båda är inredda, perfekt för långt resande gäster. Huset är fördelat i 2 plan, varav bottenplan har du pentry, vardagsrum/matplats och sovrum. Detta plan nyttjas idag som gästboende. Sedan är huvudentré på ovanvåning där du har toalett, 2 rymliga sovrum, kök och vardagsrum. Härlig balkong med utsikt mot vattnet där man kan avnjuta en middag med sjöglitter i bakrunden.
Ett stenkast från huset finner man lilla stranden för den som vill ta en kvällsbad och har man barn så varför inte cykla bort till stora badet med sandstrand och hopptorn.

Tomtareal avser 2 fastigheter, Överby 177:8 samt 177:7. Fastigheterna säljs med fördel tillsammans.

För dig med båt så finns det flertal båthamnar och marinor vilket gör att det är smidigt att ta sig ut över Kanholmsfjärden och besöka Sandhamn, Möja, Grinda och andra vackra platser som skärgården har att erbjuda.
Djurhamn är ett liten ort men som erbjuder allt ifrån affärer, vårdcentral, bibliotek och skola, området präglas av trevliga skogs och strövområden och närhet till bad och båthamn. Hit tar man sig enkelt från Stockholm på under en timme vilket gör det smidigt om man vill ut över helgen med vänner och familj.
Har man gäster som kommer på besök så går även Buss 434 ifrån Slussen.


Boarea
69 kvm
Driftkostnad
26 489 kr/år
Tomtarea
3 400 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-07-08

Mäklarhuset Stockholms Skärgård

Denna fritidshus på Överby solväg såldes av oss 2021-07-08. Se alla våra försäljningar i Djurhamn samt även på Överby solväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.