Östra Banvägen 26B

Östra Banvägen 26B

Slutpris

11 000 000 kr


Enebyberg— Danderyd

Östra Banvägen 26B


Slutpris
11 000 000 kr

Enebyberg— Danderyd

Stort & Modernt enplanshus i Enebyberg!

+ Omfattande renoveringar 2010-2013.
+ Möjlig uthyrning/Tonårsdel.
+ Bergvärme, låga driftskostnader.
+ Plan och insynsskyddad tomt.
+ Stort enplanshus.

Välkommen till denna imponerande pärla i Enebyberg!
Nu finns tillfälle att förvärva detta stora enplanshus på 193 kvm som erbjuder en kombination av både komfort, funktionalitet och stil. Med sitt utmärkta läge i Enebyberg är detta hus omgivet av en generös och insynsskyddad tomt, perfekt för den som är sugen på att bygga pool och med närhet till både Roslagsbanan, fina villakvarter,
populära förskolor och skolor.
Här kan du njuta av solens strålar hela dagen i ett privat men centralt läge!

När du kliver in genom dörren möts du av en modern öppen planlösning som tack vare den generösa takhöjden genast ger en känsla av rymd och ljus. Det stilfulla köket är hjärtat i hemmet och inbjuder till kulinariska äventyr med sin sofistikerade design och toppmoderna maskinpark.
Matlagning och social samvaro förenas här på ett naturligt sätt,
perfekt för både vardag och festliga tillfällen.

De tre generösa sovrummen erbjuder alla gott om utrymme för
avkoppling och privatliv. Här finns möjlighet att utöka till ytterligare ett sovrum genom att sätta upp en vägg vid allrummet om så önskas. Det finns gott om förvaringsmöjligheter och möjlighet att skapa
personliga utrymmen efter behov.
On suite med rymligt master bedroom, förvaring i form utav
skjutgarderober med spegelglas samt ett modernt och renoverat badrum från 2013 med exklusiv granit och inrett med både badkar, dusch och dubbla handfat med kommod.
Bostadens andra badrum är belägen i närhet av de andra sovrummen och är elegant utformat och erbjuder bekvämlighet för hela familjen.

En av höjdpunkterna i detta hem är möjligheten att ha en separata uthyrnings/tonårsdel som då blir komplett med eget badrum, trinettköl och egen entré. Detta är perfekt för gäster, tonåringar eller som en extra inkomstkälla. Möjligheterna är oändliga!

Tomten är stor och vackert anlagd, perfekt för utomhusaktiviteter och trädgårdsfester. Här finns gott om plats för lek och avkoppling. Den insynsskyddade omgivningen ger dig en fridfull och privat atmosfär, samtidigt som du har bekvämt avstånd till Roslagsbanan för smidiga resor in till centrala Stockholm.

Detta enplanshus i Enebyberg erbjuder inte bara det bästa inom modern och stilfull arkitektur, utan även en fantastisk livsstil. Missa inte chansen att äga detta drömhem som kombinerar elegans, funktionalitet och bekvämlighet på ett sällsynt sätt. Välkommen!


Boarea/biarea
186/1 kvm
Driftkostnad
48 813 kr/år
Tomtarea
1 456 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2023-08-25

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna villa på Östra Banvägen såldes av oss 2023-08-25. Se alla våra försäljningar i Enebyberg samt även på Östra Banvägen.

Boka värdering

Amanda Brommels

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.