Bastuhagsvägen 50

Bastuhagsvägen 50

Slutpris

4 300 000 kr


Stureby— Enskede— Stockholm

Bastuhagsvägen 50


Slutpris
4 300 000 kr

Stureby— Enskede— Stockholm

Modern lägenhet med stor uteplats!

Välkommen till denna underbara moderna lägenhet, där estetik och praktiska behov förenas på ett harmoniskt sätt. Här kan du skapa minnen vid långbordet med vännerna eller njuta av lugna stunder på den lummiga uteplatsen.

Denna lägenhet är utrustad med allt du behöver för vardagens bekvämlighet. Tvätt blir en enkel match med den egna tvättmaskinen och torktumlaren, medan det välutrustade köket underlättar för din matlagning. Den tidlösa interiören med ljusa väggar och vackra parkettgolv skapar en trivsam atmosfär.

För familjer är närheten till barnens skola en oslagbar fördel, endast en minut bort. Dessutom finns möjligheten att parkera bilen i föreningens garage.

Fastigheten är märkt med Svanen, vilket garanterar låg energiförbrukning och användning av giftfria byggmaterial. Detta skapar inte bara ett hem med minimal miljöpåverkan utan minskar även risken för allergier hos de boende.

Området erbjuder en fantastisk livsstil med den populära Sturebyskolan, belönad med Stockholm stads kvalitetsutmärkelse, närliggande förskolor och den generösa lekplatsen vid skolan. För din bekvämlighet är tunnelbanestationen Stureby endast 500 meter bort, och det finns snabb tillgång till busslinjerna 163 och 173 inom några minuters promenad.

Vänta inte med att uppleva allt detta själv – kom och se denna stilrena lägenhet. Det är dags att flytta in och omfamna det fantastiska boendet som väntar på dig!


Boarea
80.5 kvm
Avgift
4 527 kr/mån
Rum
3,5 rum (2-3 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2024-03-06

Mäklarhuset Enskede

Denna lägenhet på Bastuhagsvägen såldes av oss 2024-03-06. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Bastuhagsvägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.