Cirkelvägen 28

Cirkelvägen 28

Slutpris

3 100 000 kr


Gubbängen— Enskede— Stockholm

Cirkelvägen 28


Slutpris
3 100 000 kr

Gubbängen— Enskede— Stockholm

Högst upp med hiss & garage i huset - FAST PRIS!

FAST PRIS - SLÅ TILL DIREKT UTAN BUDGIVNING!* Välkommen till Gubbängen - denna charmiga 50-talsstadsdel endast 20 minuter med tuben från city, är en liten pärla i Söderort! Nära till skogsområden, Hökarängsbadet i sjön Drevviken, Farsta centrum med ett stort utbud av butiker och alldeles nära, det lilla trevliga Gubbängens centrum.

Här hittar du denna perfekt planerade 2:a, i ett rakt söderläge, helt utan insyn högst upp i ett hus med hiss från 2017. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till balkongen som har plats för en liten cafégrupp. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och med en hel garderobsvägg. Hallen har en klädkammare och badrummet är rymligt med kombinerad tvättmaskin/torktumlare och plats för badkar om så önskas. Även garaget längst ner i huset där du kan hyra parkeringsplats och förrådet på vinden nås med hissen.

Den här lägenheten har verkligen allt man kan önska sig av en 2:a. Den närmaste t-baneuppgången ligger bara några trappor ner. Den andra, Gubbängens närcentrum som erbjuder livsmedelsaffär, sushi, restaurang, bibliotek, apotek, vårdcentral m m, når du med några minuters promenad.

*Fast pris- först till kvarn. Observera att bud alltid kan förekomma såväl under/över ett fastslaget pris. Mäklaren måste framföra alla bud till säljaren. Kontakta mäklaren för mer information eller för att boka visning!


Boarea
46.5 kvm
Avgift
3 073 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2020-01-29

Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Denna lägenhet på Cirkelvägen såldes av oss 2020-01-29. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Cirkelvägen.

Boka värdering

Fredrik Notini

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.