Husumsgränd 4

Husumsgränd 4

Slutpris

9 600 000 kr


Stureby— Enskede— Stockholm

Husumsgränd 4


Slutpris
9 600 000 kr

Stureby— Enskede— Stockholm

Stort gavelradhus i ett underbart läge mot grönskan! Här finns en unik möjlighet för den som uppskattar möjligheten att renovera med bevarande av vackra originaldetaljer från 50-talet. Ni kommer bl. a att möta en fantastisk trappa till övervåningen, Reda-hylla av glas i köket, vackra parkettgolv och fönsterbänkar i granit.
Planlösningen fungerar precis lika bra idag som 1952. Det övre planet har fyra sovrum, badrum, ett allrum med utgång till en stor balkong. Entréplanet har ett arbetsrum, kök, WC och en matplats med ett tjusigt burspråk för ljusinsläpp. Skjutdörrar delar av mot det stora vardagsrummet med plats för social samvaro och festen kan fortsätta i den i grönskan inbäddade uteplatsen. I källarplanet som nås från trappan eller via separat ingång finns flera förråd och ett stort rum med glasade partier som har flera möjliga användningsområden.
Sammantaget finns en möjlighet att få ett boende med samma kulturhistoriska värde (blå klassificering) som Stadshuset och Slottet!

Oj, glömde jag att nämna närheten till Hemskogen, de två öppna spisarna och garaget på 28 kvm? Här finns mycket att upptäcka så missa inte chansen att besöka visningen!


Boarea/biarea
169/8 kvm
Driftkostnad
53 097 kr/år
Tomtarea
310 kvm
Rum
8 rum (4-6 sovrum)
Såld
2020-10-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.