Sök Meny
Såld

STOCKHOLM / Enskede - Svedmyra / Jönåkersvägen 1

Nyrenoverad 2:a med snyggt bevarat originalkök- perfekt matchning mellan nytt och gammalt!

Hela lägenheten har nya ytskikt och vitvaror, de vackra parkettgolven kontrasterar fint mot de vitmålade väggarna och genom fönstren i tre väderstreck har man härligt ljus från morgon till kväll. Här kan du bara ställa in din möbler och bo, i köket placerar du ett matbord med plats för fyra personer, vardagsrummet är lättmöblerat och ger utrymme för soffa, TV och en extra matplats framför gavelfönstret där du kan sitta 6-8 personer. Sovrummet har gott om förvaring och ett österläge som gör att det är svalt på kvällen även under sommarperioden. Badrummet är snyggt renoverat i samband med stambytet och om man vill kan man enkelt ta bort badkaret och istället ha dusch och plats för tvättmaskin.

Vackra lugna omgivningar med Majroskogen runt hörnet där man kan gå energigivande promenader genom grönskan. Missa inte de restauranger som finns i området, bla Svedmyra sushi som är en personlig favorit för mig.
Några minuters promenad från bostaden har man tunnelbana, BEA, som är världens bästa affär enligt enskedeborna, och goda kommunikationer i form av tunnelbana och bussar som passerar stora delar av söderort.

Sponsrade länkar
STOCKHOLM / Enskede / Svedmyra
Jönåkersvägen 1
Slutpris: 2 900 000 kr
Boarea: 55 kvm
Avgift: 2 681 kr/mån
Driftkostnad: 469 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-09-04
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Enskede / Jönåkersvägen