Jönåkersvägen 1 / Svedmyra / Enskede / STOCKHOLM

Slutpris
2 900 000 kr
Boarea
55 kvm
Avgift
2 681 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-09-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Jönåkersvägen såldes av oss 2017-09-04. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Jönåkersvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svedmyra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nyrenoverad 2:a med snyggt bevarat originalkök- perfekt matchning mellan nytt och gammalt!

Hela lägenheten har nya ytskikt och vitvaror, de vackra parkettgolven kontrasterar fint mot de vitmålade väggarna och genom fönstren i tre väderstreck har man härligt ljus från morgon till kväll. Här kan du bara ställa in din möbler och bo, i köket placerar du ett matbord med plats för fyra personer, vardagsrummet är lättmöblerat och ger utrymme för soffa, TV och en extra matplats framför gavelfönstret där du kan sitta 6-8 personer. Sovrummet har gott om förvaring och ett österläge som gör att det är svalt på kvällen även under sommarperioden. Badrummet är snyggt renoverat i samband med stambytet och om man vill kan man enkelt ta bort badkaret och istället ha dusch och plats för tvättmaskin.

Vackra lugna omgivningar med Majroskogen runt hörnet där man kan gå energigivande promenader genom grönskan. Missa inte de restauranger som finns i området, bla Svedmyra sushi som är en personlig favorit för mig.
Några minuters promenad från bostaden har man tunnelbana, BEA, som är världens bästa affär enligt enskedeborna, och goda kommunikationer i form av tunnelbana och bussar som passerar stora delar av söderort.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration