Jönåkersvägen 8

Jönåkersvägen 8

Slutpris

3 860 000 kr


Svedmyra— Enskede— Stockholm

Jönåkersvägen 8


Slutpris
3 860 000 kr

Svedmyra— Enskede— Stockholm

Högt belägen 3:a i toppskick med balkong - bara att flytta in!

Detta är en lägenhet som är något utöver det vanliga. Här har du två rymliga sovrum, ett stilrent modernt kök med matplats för 4-6 personer och ett fint badrum. Det höga läget, gör att du inte upplever någon insyn och du kan njuta av fri utsikt över omgivningarna. Balkongens fria läge med eftermiddags- och kvällssol gör att du kan sitta och njuta av solen i avskildhet. Hela lägenheten är vackert renoverad i ljusa färger. Här är det bara att flytta in!

Vackra lugna omgivningar med Majroskogen runt hörnet, där man kan gå energigivande promenader genom grönskan, eller träna på det generösa utegymmet i den mycket populära Oppundaparken. Missa inte heller de restauranger som finns i området, bl.a. sushi, italienskt och thai.
På några minuters promenadavstånd från bostaden, hittar du ICA Kvantum BEA, som enligt enskedeborna är världens bästa affär. Goda kommunikationer i form av bussar som passerar stora delar av söderort och tunnelbana från både Svedmyra och Tallkrogen.


Boarea
74 kvm
Avgift
4 276 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-01-28

Mäklarhuset Enskede

Denna lägenhet på Jönåkersvägen såldes av oss 2021-01-28. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Jönåkersvägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.