Knektvägen 17

Knektvägen 17

Slutpris

2 500 000 kr


Enskede - Gubbängen— Enskede— Stockholm

Knektvägen 17


Slutpris
2 500 000 kr

Enskede - Gubbängen— Enskede— Stockholm

Ljus & renoverad bostad med balkong!

Ljus och välplanerad bostad med balkong i soligt sydostläge! Läget är optimalt med omedelbar närhet till såväl Gubbängens centrum som Gubbängens t-bana. Lägenheten är i gott skick med nymålade väggar och badrum som är renoverat 2015. Stilfullt och renoverat kök (2005) med fullgod maskinell utrustning samt plats för såväl köksö som större matbord. Stor garderob i hallen som sväljer en hel del förvaring. Vardagsrummet är spatiöst och lättmöblerat. Här finns plats för såväl soffgrupp och mediamöblemang som sovdel. Härifrån når ni ut den till en mysig balkong som ger soltimmar från morgon till tidig eftermiddag. Tilltaget badrum som är renoverat i en tidlös stil.

Stark och välskött Brf med de stora renoveringarna bakom sig. Välfylld kassa och låg belåningsgrad om knappa 1000 kr/ kvm. Föreningen amorterade ca 3,8 miljoner förra året och har goda hyresintäkter om ca. 2 miljoner årligen.

På Knektvägen bor du nära Gubbängstorget med bra service i form av såväl affärer, apotek, restauranger, café och diverse butiker. Gubbängen är också känt för att vara naturnära och lugnt samtidigt som ni har direkt närhet till tunnelbanan som tar er till Stockholms city på knappa tjugo minuter.


Boarea
40 kvm
Avgift
2 385 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2023-03-31

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Knektvägen såldes av oss 2023-03-31. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Knektvägen.

Boka värdering

Zolle Baleng

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, kurdiska, persiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.