Nynäsvägen 330 / Enskede / Stockholm

Välkommen till en bostad som har allt du kan önska dig!

Slutpris
4 200 000 kr
Boarea
65 kvm
Avgift
1 208 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-05-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nynäsvägen såldes av oss 2018-05-28. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Nynäsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Enskede är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett synnerligen välplanerat och genomgående tilltalande hem som präglas av sekelskiftets oslagbara charm. Attraktivt läge vid Nynäsvägen med imponerande takhöjd och fantastiskt gavelläge.
Lägenheten har med varsam hand totalrenoverats till perfektion under 2016. Klassiskt kök med stilsäker interiör och ett badrum i toppskick. Harmoniskt sovrum med utsikt över Gamla Enskede.
Stora fönsterpartier med djupa nischer låter bostaden präglas av härligt ljusinsläpp. Optimal planlösning (möjlig trea), smakfulla färgval och sociala sällskapsytor gör detta till en enastående lägenhet med bästa läge.

Här bor Ni i bostadsförening med låg belåning och låg avgift i vacker fastighet anno 1929, i eftertraktat läge med närhet till såväl allmänna kommunikationer, grönområden samt Globen City med ett rikligt utbud av livsmedelsbutiker och shopping!

Välkommen att längta hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration