Selebovägen 7

Selebovägen 7

Slutpris

2 500 000 kr


Svedmyra— Enskede— Stockholm

Selebovägen 7


Slutpris
2 500 000 kr

Svedmyra— Enskede— Stockholm

Inflyttningsklar 50-talspärla i Svedmyra!

Tänk vad skönt det är när man kan flytta in i sin nya lägenhet utan att behöva börja med att spackla, måla och riva? Och att renoveringen som gjorts dessutom tagit vara på det snygga, unika och stilbildande med sin tidsålder. Denna 50-talslägenhet har renoverats 2019 med nya parkettgolv, målade väggar och tak, restaurerad köksinredning och har ändå många bevarade gamla detaljer kvar! Stort vardagsrum med utgång till balkong i fritt läge med eftermiddags- och kvällssol. Sovrummet ligger åt andra hållet mot ett lugnt litet skogsparti. Köket har gott om plats för förvaring och matlagning samt matplats för 5-6 personer. Badrummet renoverades av förra fastighetsägaren 2006 och har helkaklade väggar och klinkergolv.

Föreningen har god ekonomi och inga avgiftshöjningar planerade. Nyligen såldes en lägenhet som tillbringar kapital i kassan, det finns ytterligare ca 10 hyresrätter kvar i föreningens ägo, s k dolt kapital. I föreningens hus på Oppundavägen ligger en populär Sushi, en Deli samt i kvarteret såväl thairestaurang som livsmedelsaffär. Dessutom är det bara ett längre stenkast ner till Enskedes alldeles egna "superaffär" ICA Bea, affären som har ALLT! Utanför Selebovägen ligger också Majroskogen med fina gångstråk och utegym. T-bana från Svedmyra tar dig till centralen på kvarten. På granngatan trafikerar 161:an, bussen som korsar hela Söderort från Gröndal till Bagarmossen - perfekt tvärförbindelse! Välkommen till trevliga Svedmyra och denna charmiga 50-talslägenhet som det bara är att flyttta in i!


Boarea
58 kvm
Avgift
3 193 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-03-27

Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Denna lägenhet på Selebovägen såldes av oss 2019-03-27. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Selebovägen.

Boka värdering

Fredrik Notini

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.