Selebovägen 7 / Svedmyra / Enskede / Stockholm

Inflyttningsklar 50-talspärla i Svedmyra!

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea
58 kvm
Avgift
3 193 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-03-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Selebovägen såldes av oss 2019-03-27. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Selebovägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Svedmyra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tänk vad skönt det är när man kan flytta in i sin nya lägenhet utan att behöva börja med att spackla, måla och riva? Och att renoveringen som gjorts dessutom tagit vara på det snygga, unika och stilbildande med sin tidsålder. Denna 50-talslägenhet har renoverats 2019 med nya parkettgolv, målade väggar och tak, restaurerad köksinredning och har ändå många bevarade gamla detaljer kvar! Stort vardagsrum med utgång till balkong i fritt läge med eftermiddags- och kvällssol. Sovrummet ligger åt andra hållet mot ett lugnt litet skogsparti. Köket har gott om plats för förvaring och matlagning samt matplats för 5-6 personer. Badrummet renoverades av förra fastighetsägaren 2006 och har helkaklade väggar och klinkergolv.

Föreningen har god ekonomi och inga avgiftshöjningar planerade. Nyligen såldes en lägenhet som tillbringar kapital i kassan, det finns ytterligare ca 10 hyresrätter kvar i föreningens ägo, s k dolt kapital. I föreningens hus på Oppundavägen ligger en populär Sushi, en Deli samt i kvarteret såväl thairestaurang som livsmedelsaffär. Dessutom är det bara ett längre stenkast ner till Enskedes alldeles egna "superaffär" ICA Bea, affären som har ALLT! Utanför Selebovägen ligger också Majroskogen med fina gångstråk och utegym. T-bana från Svedmyra tar dig till centralen på kvarten. På granngatan trafikerar 161:an, bussen som korsar hela Söderort från Gröndal till Bagarmossen - perfekt tvärförbindelse! Välkommen till trevliga Svedmyra och denna charmiga 50-talslägenhet som det bara är att flyttta in i!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration