Skärblackavägen 15

Skärblackavägen 15

Slutpris

10 825 000 kr


Stureby— Enskede— Stockholm

Skärblackavägen 15


Slutpris
10 825 000 kr

Stureby— Enskede— Stockholm

Sturebydröm inbäddad i grönska - Rymlig familjevilla för liten eller stor familj!

Skärblackavägen - promenera på vägen från tunnelbanestationen i Stureby ett par minuter så kommer man till denna inbäddade villadröm som kan bli en riktig pärla i framtiden! Tvåplansvilla med souterrängplan som kan inredas för ytterligare bostadsytor. En vacker framsida med mycket grönska och plana ytor, samt en helt privat baksida med uppväxta buskar och träd. Friköpt tomt. Entréplan med stora & sammanhängande sociala ytor samt badrum och två rymliga sovrum. Vindsplan med två sovrum och toalett samt takfönster för ljusinsläpp. Souterrängplan med ett stort garage, toalett, gillestuga, bastu och utgång till trädgården.

Detta hus är ett av de hus i Stureby som har en högre klassificering - grönt - enligt Stockholms stadsmuseums inventering. Motiveringen är: "Huset har en tidstypsik, elegant, putsarkitektur med omsorgsfulla detaljer i goda material såsom t.ex. träfönster med varierande placering och utförande, garageport och dörrar i teak, entré under prydligt skärmtak, dekorativa smidesräcken.. Byggnaden har arkitektoniska och miljöskapande värden och berättar på ett pedagogiskt sätt om Sturebys utbyggnadshistoria."

Gångavstånd till t-banan och station Stureby, resan tar ca en kvart till City. På kort gångavstånd ligger också Sturebyskolan som är prisbelönt och populär F-9-skola. Dessutom finns flera förskolor i området. Sturebys vackra villakvarter består av snirklande, böljande gator med villor bebyggda från tidigare 1900-talet fram till nybyggda hus. Utöver det finns radhus och lägenheter från 50-talet samt vissa nyare kvarter. Lekparker finns det också gott om. Till Svedmyra, som gränsar till Stureby är det en kortare resa och här ligger bl a Enskedes egna "Superaffär" ICA Bea, ett varuhus i två plan som är mycket uppskattat.

Välkommen till denna husdröm i ett grönt och vackert läge i Stureby, Enskede!


Boarea/biarea
130/73 kvm
Driftkostnad
33 653 kr/år
Tomtarea
776 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2021-08-17

Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Denna villa på Skärblackavägen såldes av oss 2021-08-17. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Skärblackavägen.

Boka värdering

Fredrik Notini

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.