Victor Balcks Väg 194 / Gubbängen / Enskede / Stockholm

Slutpris
2 990 000 kr
Boarea
68 kvm
Avgift
5 071 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-10-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Victor Balcks Väg såldes av oss 2019-10-25. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Victor Balcks Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gubbängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trea med hiss mitt i villaområdet, underbar utsikt mot grönskan och drygt 5 min till T-bana!
Hög mysfaktor med glasveranda som även kan användas som extrarum och ett vardagsrum som ger plats för både avkoppling och socialt umgänge. Du får två sovrum, klädkammare och ett stort badrum som gör att här får du plats och kommer att stormtrivas! Lugnt läge i villaområdet där Gubbängsparken utanför fönstret ger en härlig och rogivande utsikt med all sin grönska.

Utmärkta kommunikationer ca 5 minuters gångväg till T-bana som på 15 minuter tar dig in till innerstaden. Buss 172 vid Gubbängens centrum mot Skarpnäck/Älvsjö/Kungens kurva.
Nära till skolor och centrum där du hittar livsmedelsaffär, restauranger, bibliotek och apotek.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.