Fyrvaktarkroken 60 / Blåsut / Enskededalen / Stockholm

Stor uteplats om ca 30 kvm i väster!

Boarea
74,5 kvm
Avgift
4 571 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-04-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fyrvaktarkroken såldes av oss 2019-04-17. Se alla våra försäljningar i Enskededalen samt även på Fyrvaktarkroken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Blåsut är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett unikt tillfälle att köpa en 3:a som på sommaren blir en 4:a! Den stora uteplatsen, inrammad av grönska bli ett extra rum under årets varma dagar. Här kan man njuta av solen, grilla, äta middag, låta barnen svalka av sig i en barnpool - du bestämmer vad du vill använda ditt sommarrum till.

Lägenheten är perfekt planerad med två rymliga sovrum, lättmöblerat vardagsrum, kök med bra arbetsytor och förvaring och en matplats för 4-6 personer samt ett badrum med tvättmaskin och torktumlare - vad mer kan man önska? Interiört har man ljus fräsch färgsättning och fina parkettgolv samt ett kök med fullständig maskinell utrustning vilket inkluderar relationsräddaren - diskmaskinen.

Utöver en komplett lägenhet har man här även omgivningar som inte lämnar något att önska:
-tunnelbana som tar 5 minuter till Skanstull och 12 minuter till T-centralen
-ett par minuters promenad till skola Hammarby Södra med klass F-9
-Nytorpsgärdet med öppna gräsytor och som sluter an till Nackareservatet med motionsslingor, badplatser och mycket mer
-Nytorpsbadet som har en bassäng på 25 meter, plaskdamm och klätterställning - fri entré
-Nära Gamla Enskede och Tele2/Globen vilket gör att man har nära till restauranger, nöjesanläggningar och vackra villakvarter att promenera i.

Det finns mycket mer men även detta lilla utbud visar områdets förträfflighet.

Fastigheten blev klar för inflyttning 2009 och kan nog betecknas som ny - utöver lite underhåll finns inga stora renoveringsbehov inom många år. Föreningen har mycket stabil ekonomi och har amorterat ned sina lån med mer än 10 000 000 kr sedan starten - belåningen per 2017-12-31 var endast 5 300 kr per kvm vilket är lägre än det beräknade genomsnittet för bostadsrättföreningar i söderort. Ett stort plus är även att föreningen äger sin mark.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.