Budbärarvägen 50

Budbärarvägen 50

Slutpris

5 880 000 kr


Hökarängen— Farsta— Stockholm

Budbärarvägen 50


Slutpris
5 880 000 kr

Hökarängen— Farsta— Stockholm

Fantastiskt läge i Hökarängen - Sällan till salu - 3 eller 4 sovrum - Dubbla idylliska uteplatser!

Varmt välkommen till ett representativt radhus i Hökarängen, idylliskt beläget nära skog och rekreationsområde. Till huset hör två rejäla uteplatser och en mindre trädgård med fruktträd och blomrabatter. Bostadsrättsföreningen består av 50 hushåll och är mycket barnvänlig med bl.a. flera lekpatser, lekstuga och närhet till förskola och skola. Till varje radhus finns en parkeringsplats med tillgång till motorvärmare. En BMX-bana har nyligen uppförts i anslutning till bostadsområdet, vilken är tillgänglig för allmänheten - både barn och vuxna. Goda kommunikationer i form av buss och tunnelbana som avgår från Hökarängens centrum. Det tar c:a 20 minuteratt komma till centrala Stockholm.

Huset består av två plan och är totalrenovrat. Hela nedre våningsplanet värms upp av golvvärme. I det nedre panet finns ett stilrent Marbodalkök där luckor och lådfronter består av körsbärsträ. Microvågsugn, varmluftsugn, induktionshäll från Miele samt kyl och frys från Elektrolux. Golvet består av ljus klinker. Ljusspottar finns installerade under överskåpen samt i kupan till köksfläkten. Toalett och duschrum finns i anslutning till entrén . I det utrymmet finns också värme- och vattenpanna Nibe Fighter 310P. Ljusspottar i taket. Stort vardagsrum med utgång till uteplats och liten trädgård.

Det övre planet består av tre sovrum, varav ett större med fransk balkong. Ett stort renoverat badrum med badkar, toalett och tvättställ (av märket Miller). Här finns även tvättmaskin och torktumlare, båda av storlek XL, av märket Miele. Klinker på golvet med installerad golvvärme. I samband med renoveringen av badrummet drogs även ledningar för eventuell golvvärmeinstallation i sovrummen på övre våningen. Två förråd finns i anslutning till huset. Vidare finns möjlighet att inreda vinden efter samråd med föreningen.

Välkommen till trevliga Hökarängen och detta bostadsrättsradhus som sällan kommer ut på marknaden!


Boarea
120.3 kvm
Avgift
7 509 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-10-05

Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Denna radhus på Budbärarvägen såldes av oss 2023-10-05. Se alla våra försäljningar i Farsta samt även på Budbärarvägen.

Boka värdering

Fredrik Notini

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.