Kryddgränd 6

Kryddgränd 6

Slutpris

2 250 000 kr


Hökarängen— Farsta— STOCKHOLM

Kryddgränd 6


Slutpris
2 250 000 kr

Hökarängen— Farsta— STOCKHOLM

Unik tvåa nära natur och kommunikationer

Högst upp i huset på Kryddgränd 6 hittar du denna ljusa och härliga lägenhet. Här finns sociala ytor i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum, fräscht kök och badrum samt ett rymligt sovrum. Utöver detta finns även en liten arbetshörna i en mysig vrå i lägenheten. Tack vare många stora fönster får lägenheten ett härligt ljusflöde och planlösningen bjuder in till socialt umgänge.

Närområdet är präglat av natur och småstadskänsla. Tunnelbana och busslinjer når du på några få minuter och är du bilburen har du Örbyleden runt hörnet. Med tunnelbanan tar du dig snabbt till innerstan och Farsta Centrum ligger bara en station bort där du har allt du kan önska dig inom service och shopping. Alldeles i närheten finns även Gubbängsfältet och från fönstren i sovrummet har du utsikt över de trevliga kolonilotterna som ligger ett par minuter bort.

Välkommen till ett boende som har det mesta!


Boarea
71 kvm
Avgift
5 544 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2017-05-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.