Larsbodavägen 57

Larsbodavägen 57

Slutpris

3 515 000 kr


Farsta centrum— Farsta— Stockholm

Larsbodavägen 57


Slutpris
3 515 000 kr

Farsta centrum— Farsta— Stockholm

4:a med högt fritt läge nära Farsta C

Bo centralt nära kommunikation, butiker och service och ändå bo så högt upp att man har himmel utanför fönstret. Något för dig? Välkommen hit!

Redan när man kommer in i lägenheten möts man av ljuset som strålar in via sovrum och vardagsrum. Via hallen, där man passerar tre rymliga sovrum, når man vardagsrum och kök som skapar en ljus och behaglig sällskapsyta tillsammans med den soliga balkongen.

Det tre sovrummen skapar en privat del i anslutning till badrummet som har både duschplats och tvättmaskin. Extra detalj är att två sovrum har väggmonterade tv som kan ingå i köpet, bara att ställa in sängen och trycka på fjärren!
Som sig bör på 4:a har man en separat wc i anslutning till sällskapsytorna. Med kök och vardagsrum invid varandra har man bästa möjliga förutsättningar för umgänge. När man sitter i vardagsrummet ser man himmel i två väderstreck och vid den rymliga matplatsen har man utsikt mot livet runt Farsta centum. Köket har dessutom fullständig maskinell utrustning, bra arbetsytor och gott om förvaring, perfekt för vardagsmiddagen eller matlagningskonster på helgen.

Stor förening med totalt 160 lägenheter och av dessa är det ca 27 hyresrätter som utgör ett dolt kapital för föreningen.

Inom ett par minuters promenad har man tillgång till Farsta centrums stora utbud av butiker, gym, restauranger och torghandel. Här finns också tunnelbana och flera busslinjer.
Inom kort avstånd har man även Ågesta med bad, motionsslingor, golfbanor och ridskola och vid Farsta gård finns fotbollsplan, badhus, tennis och skridskoanläggning. Bad finns också vid Hökarängsbadet.


Boarea
89 kvm
Avgift
5 505 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
6 av 8 (Hiss finns)
Såld
2023-02-15

Mäklarhuset Enskede

Denna lägenhet på Larsbodavägen såldes av oss 2023-02-15. Se alla våra försäljningar i Farsta samt även på Larsbodavägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.