Högmarsövägen 107 / Högmarsö / Furusund / Norrtälje

Idyll på attraktiva Högmarsö med sjöutsikt, brygga, gäststuga, växthus & kvällssol!

Slutpris
4 995 000 kr
Boarea
74 kvm
Driftkostnad
17 336 kr/år
Tomtarea
2 690 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-10-17
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Högmarsövägen såldes av oss 2019-10-17. Se alla våra försäljningar i Furusund samt även på Högmarsövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Högmarsö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Idyll med snickarglädje på attraktiva Högmarsö i Roslagens finaste skärgård, nära Furusundsleden, sjökrogar med ett genuint skärgårdsliv. Fin och högt belägen södervänd tomt om 2690 kvm med sol hela dagen, vacker sjöutsikt och servitut på brygga som ligger rakt nedanför huset med segelbåtsdjup. Till Högmarsö tar du dig enkelt ut med bilfärja som avgår två gånger i timmen. En genuin skärgårdsö med bullerby känsla och med all service på gångavstånd ICA matbutik, båtmack, populär sjökrog och sommarcafé.

Väl omhändertaget vinterbonat fritidshus om 74 kvm med 4 rok som fördelas på ljust vardagsrum med öppen spis och glasdörrar ut till solig altan, lantligt kök med full maskinell utrustning, burspråk och matplats för 4-6 personer, tre sovrum varav ett större med plats för dubbelsäng, helkaklat duschrum med wc, golvvärme och kombi tvättmaskin. Stor och härlig sydväst vänd altan med sol hela dagen och vacker sjöutsikt. Alldeles nedanför huset finns både brygga och barnvänlig sandstrand.

Rofylld och öppen trädgårds/naturtomt med praktfulla ekar, äppelträd och vackra perenner. På tomten finns isolerad gäststuga om ca 15 kvm, ett fint växthus om 15 kvm, snickarbod med förråd om ca 18 kvm, en söt lekstuga och flaggstång. Högmarsö har också en egen kyrka, fotbollsplan, barnvänliga badstränder och fina bär-och svampskogar.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.