Nybyvägen 2

Nybyvägen 2

Slutpris

3 000 000 kr


Rådmansö - Västanvik— Gräddö— Norrtälje

Nybyvägen 2


Slutpris
3 000 000 kr

Rådmansö - Västanvik— Gräddö— Norrtälje

Vacker insynsskyddad trädgårdstomt med bastu, pergola & inglasat uterum i populära Västanvik!

På vacker och högt belägen insynsskyddad trädgårdstomt 2297 kvm bor ni i populära Västanvik med gångavstånd till badplatser, båthamnar, pool och tennisbana. Fastigheten ligger bara 15 minuter från stadskärnan och 1 timme från centrala Stockholm. Ett vinterbonat tvåplanshus som lämpar sig väl för åretruntboende eller bara att tillbringa somrar, högtider och helger i. Huset på 119 kvm fördelas på lantligt renoverat kök med utgång till inglasat uterum, vardagsrum med vacker braskamin, fin utsikt över allmänning och trädgård, matplats för 8-10 personer, 4 sovrum, allrum och helkaklat badrum med bastu, badkar, wc, dusch, golvvärme samt tvättmaskin. Här får den stora familjen, släkten och gästerna på besök gott om plats på de generösa sociala ytorna, uteplatserna och den tillgängliga tomten.

En trädgårdsdröm som har det mesta med sydväst läge, fruktträd, syrén, trädgårdsdamm med fiskar och näckrosor, odlingslådor, växthus och en fantastisk pergola med vinranka. Generöst träddäck i soligt söderläge med plats för många, perfekt som soldäck. Här njuter ni av den fina utsikten över trädgården och det insynsskyddade läget. Tomten gränsar till allmänning och granne med fin svampskog som ligger längst in på återvändsgata. På baksidan njuter ni av grillkvällar i kvällssolen på uteplatsen vid växthuset och av morgonsolens strålar i pergolan. Vidare på tomten finns en gäststuga om ca 15 kvm, förråd samt ett öppet garage undertill med plats för två bilar. I trädgården runt huset på kullen finns äppelträd, rabarber, svarta och röda vinbär, amerikanska blåbär, havtorn, björnbär, krikon och en stor vinranka som brukar ge mängder med mogna klasar. Där finns även Rhododendron, paradisbuskar, olika sorters rosor med mera.

Från huset är det en kort promenad till närmsta dopp, badstränder, pool och båtbryggor 800 meter. Här har du nära till flera fina badställen, omtyckta Åkeröbadet på promenadavstånd (2,5 km) med fantastisk kvällssol. Varje sommar arrangeras populära simskolan i Västanviks poolen. Med egen båt kommer du snabbt ut i vår finaste skärgård och kan hitta många fina badklippor.

Bara 600 meter bort finns SL-buss som tar dig till Norrtälje och vidare mot Stockholm därifrån. På cykelavstånd finns prisbelönta Rådmansöbageri, matbutik vid Vreta handel eller Ica-Gräddö ca 9 kilometer bort. Härifrån har du nära till vacker natur, Riddersholm naturreservat ligger inte allt för långt ifrån, där hittar du fina promenadstigar och en enastående natur. Från Kapellskär går också Ålandsbåten och passbåtar ut till skärgårdsöarna.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
119/28 kvm
Driftkostnad
27 641 kr/år
Tomtarea
2 297 kvm
Såld
2021-03-16

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Nybyvägen såldes av oss 2021-03-16. Se alla våra försäljningar i Gräddö samt även på Nybyvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.