Rävsnäs bryggväg 16

Rävsnäs bryggväg 16

Slutpris

2 850 000 kr


Räfsnäs— Gräddö— Norrtälje

Rävsnäs bryggväg 16


Slutpris
2 850 000 kr

Räfsnäs— Gräddö— Norrtälje

Havsnära åretruntboende!

Välkommen till Rävsnäs Bryggväg och detta havsnära hus med åretruntstandard. Det här är ett hus med stora sociala ytor både inne och ute. Vidbyggt huset finns en stor altan på höjden där du kan njuta av kvällssolen och långa härliga grillkvällar i goda vänners lag. Tomten är plan och lämpar sig perfekt för både lek och spel samt för dig som vill odla. I trädgårdens baksida är du helt privat och här kan du själv utforma din grönskade oas. Här finns stora fruktträd som bär både plommon, äpplen och körsbär. Stort garage 40 kvm med massor av förvaring. Här finns också gästhus 10 kvm med del där du har bastu. På tomten finns ytterligare ett gästhus 23kvm som är utrustat med wc. Ett hus med många utrymmen och gott om förvaringsmöjligheter. Huset har kommunalt vatten och avlopp.
Härifrån finns det massor av vackra och gemytliga grusvägar att promenera på och rakt utanför finns Lidöfjörden. En genuin del av Roslagen med massor av historia.
Rävsnäs är ett gammalt fiskeläge och har nere vid hamnen många av de gamla charmiga sjöbodarna kvar, en härlig marin miljö med den vackraste skärgården direkt utanför. Här finns under sommaren en populär och välbesökt kiosk som numera har rättigheter och serverar en smarrig pizza. Från hamnen kan du ta passbåtarna ut till någon av de närliggande öarna där du kan uppleva en vacker skärgårdsnatur och många prisbelönta skärgårdskrogar.
I närheten av Rävsnäs finns vackra Gräddö, en centralort på Gräddö, här finns välsorterad ICA-butik, restauranger en del butiker och en mack för både båt och bil. Här finns det även caféer, vandrarhem och kajakuthyrning. Vid Rådmansö kyrka finns skola och i centrala Gräddö finns förskola.
Till Rävsnäs är det lätt att åka kommunalt då området trafikeras med SL-buss och hållplatsen ligger med promenadavstånd från huset.


Boarea/biarea
113/15 kvm
Driftkostnad
6 600 kr/år
Tomtarea
1 673 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2022-12-16

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Rävsnäs bryggväg såldes av oss 2022-12-16. Se alla våra försäljningar i Gräddö samt även på Rävsnäs bryggväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.