Badviksvägen 2 / Björkö-Örn / Gräddö / NORRTÄLJE

Sjönära i Gräddö

Slutpris
2 650 000 kr
Boarea/biarea
ca 97/60 kvm
Driftkostnad
23 245 kr/år
Totalareal
2 200 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2018-08-02
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Badviksvägen såldes av oss 2018-08-02. Se alla våra försäljningar i Gräddö samt även på Badviksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björkö-Örn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trivsamt hus med åretruntstandard, sjöutsikt och nära fina badplatser. Huset har 4 sovrum, vardagsrum och kök samt duschrum. Källare med tvättstuga, matkällare och förrådsrum. Stora altaner där du kan njuta av grillkvällar På tomten finns en extra förrådsbod om ca 15 kvm. Kommunalt VA indraget och fiber är beställt och ingår i priset.
Sjönära och plan trädgårdstomt intill Björk Örns camping som har kommunal badplats med fin långgrund och barnvänlig sandstrand. På campingen finns kiosk och enklare matservering. Ytterligare badplats finns vid Kvarnudden. Vid Kvarnudden finns också sommarservering som ibland gästas av trubadur. Trevlig också att ta en promenad till Järnberget och titta på båttrafiken från klipporna i solnedgången.
Möjlighet till båtplats vid Gräddö Marina.
Cykelväg nära vattnet finns som tar dig till Gräddö. I Gräddö finns matbutik som är öppen året runt samt pizzeria och sommartid öppnar café vid ångbåtsbryggan.
SL-buss stannar vid landsvägen ca 300 meter från huset.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration