Apeldalsvägen 10

Apeldalsvägen 10

Slutpris

2 000 000 kr


Grisslehamn— Norrtälje

Apeldalsvägen 10


Slutpris
2 000 000 kr

Grisslehamn— Norrtälje

Vinterbonat fritidshus med vattentoalett nära bad

På en stor öppen men ändå insynsskyddad trädgårdstomt om 2133 kvm nära bad, ligger detta fina, nästan pedantiskt välskötta, vinterbonade fritidshus om 71 kvm.

Huset har en optimal planlösning med ett stort sovrum med plats för dubbelsäng, två mindre sovrum, badrum med vattentoalett, kök samt vardagsrum med murad öppen spis och utgång till stor altan. Genomgående ljusa fräscha ytskikt och ett mycket välvårdat helhetsintryck.

Den stora plana trädårdstomten har fina gräsytor, insynsskyddande häck mot vägen, syrener, rhododendron, klängrosor, hallon och clematis. På baksidan av huset gränsar huset mot en allmänning med en vacker skogsbacke och ett par hundra meter bort ligger föreningens fina badplats. På tomten finns ett uthus om ca 10 kvm.

Från huset når man enkelt stranden och båthamnen, fint läge nära sommaridyllen Grisslehamn med restauranger, caféer, affärer, buss m.m.

Båtplats ingår.


Boarea
71 kvm
Driftkostnad
20 521 kr/år
Tomtarea
2 133 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-05-10

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Apeldalsvägen såldes av oss 2017-05-10. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Apeldalsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.