Babordsvägen 2

Babordsvägen 2

Slutpris

2 720 000 kr


Grisslehamn— Norrtälje

Babordsvägen 2


Slutpris
2 720 000 kr

Grisslehamn— Norrtälje

Välskött, vinterbonat & sjöglimt!

I ett helt perfekt läge med utsikt över och närhet till det fina badet och Väddöviken ligger detta välskötta och fina vinterbonade fritidshus om 64 kvm på en stor, plan trädgårdstomt om 2088 kvm i fritt och öppet läge.

Det välvårdade huset har en mycket trevlig planlösning med vardagsrum och kök i öppen plan med stora fönster och utgång till altanen i söder. Här finns braskamin, matplats för 4-6 personer och välutrustat kök med inbyggda vitvaror och ett påkostat dubbelkylskåp. Här finns även ett fräscht badrum med kakel och klinkers, handfat, dusch och vattentoalett. Två stora sovrum och plats för förvaring. Den fina altanen i söder sammanbinder huset med den fina gäststugan med sjöutsikt.

Stor, plan trädgårdstomt med gräsytor för lek och spel och fin anslutning ner till föreningens allmänning, bad och båthamn framför huset. På tomten finns det både syren, rosor och en häck av ölandstok samt massor av perenner.

Läget, vid badstranden, med två olika båthamnar i närheten är bästa tänkbara, härifrån når man enkelt Grisslehamn via en kort promenad eller cykeltur. I Grisslehamn finns både restauranger, kaféer, glasskiosker, bageri, fiskehamn, gästhamn Ica butik, hotell med spa och färja till Åland.

Båtplats ingår i föreningsavgiften.


Boarea
64 kvm
Driftkostnad
24 810 kr/år
Tomtarea
2 088 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-06-09

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Babordsvägen såldes av oss 2018-06-09. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Babordsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.