Bäckavägen 11

Bäckavägen 11

Slutpris

2 400 000 kr


Grisslehamn— Norrtälje

Bäckavägen 11


Slutpris
2 400 000 kr

Grisslehamn— Norrtälje

Modernt i högt läge med kvällssol

På en högt belägen och insynsskyddad naturtomt om 2174 kvm ligger detta ljusa, fräscha och vinterbonade fritidshus om 80 kvm med öppen planlösning, fantastisk rymd och härliga glaspartier till den stora altanen i perfekt kvällssolsläge.

Huset som är uppfört 1991 har totalrenoverats de senaste åren och har en perfekt planlösning med tre bra sovrum samt stort loft, badrum och toalett samt vardagsrum och kök i öppen planlösning med murad öppen spis, taket öppet till nock och stora glaspartier åt tre håll. En stor altan löper längs den södra och västra sidan av huset och bjuder på perfekt kvällssol utan insyn högt över alla grannar. Huset har åretruntvatten, godkänt avlopp och har bredband via fiber.

Den stora fina naturtomten har vacker gles tallskog med mängder av blåbär, lingon och svamp. Här finns även en ordnad uppfart med plats för två till tre bilar samt ett gästhus om ca 10 kvm och ett förråd om ca 10 kvm.

Fint läge i området med bara en enkel promenad till stranden, klipporna och den fina gemensamhetsanläggningen med tennisbanor, fotbollsplan, lekplats, bastu, dusch, toalett och tvättstuga. Här bor man enkelt och bekvämt i ett vinterbonat hus nära havet i ett välskött och välordnat område med midsommarfirande och andra aktiviteter.

Välkommen till Fjällboholmar.


Boarea
80 kvm
Driftkostnad
17 300 kr/år
Tomtarea
2 174 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-10-18

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Bäckavägen såldes av oss 2019-10-18. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Bäckavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.