Gråsillavägen 21 / Singö / Grisslehamn / Norrtälje

Fritidshus vid vacker havsvik

Slutpris
1 300 000 kr
Boarea
65 kvm
Driftkostnad
13 900 kr/år
Tomtarea
1 820 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-05-27
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på gråsillavägen såldes av oss 2020-05-27. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på gråsillavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Singö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vid en magiskt vacker havsvik på norra Singö, nära bad och båtplats ligger detta fritidshus om 65 kvm högt beläget på en solig och insynsskyddad ängstomt om 1820 kvm med en del berg i dagen.

Huset har två bra sovrum och ett stort härligt vardagsrum med murad öppen spis samt stora fönster och utgång till altanen i söder. Här finns även kök med vedspis, spis, diskbänk samt duschutrymme och toalett.

Tomten ligger i en solig glänta helt för sig själv utan grannar åt något håll och med skog som skyddar från insyn. Här är det stora gräsytor som sluttar svagt mot öster och en del berg i dagen, en härligt avskild plats. Byggrätt enligt detaljplan 80 + 40 kvm, utöver detta kan man bygga atterfallshus och friggebod.

Från tomten når man enkelt den fina, skyddade båthamnen ca 500 m bort där båtplats ingår till huset. Från hamnen når man den vackra ytterskärgården med härliga badöar med både stränder och klippor genom en muddrad kanal. Vill man inte ta båten ut kan man promenera till vackra klippor och bad ca 1 km från huset. Ca 1,6 km till SLbuss 637 mot Norrtälje och Stockholm och ca 5 km till välsorterad lanthandel.

Välkommen på visning

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.