Grisslehamnsvägen 689

Grisslehamnsvägen 689

Slutpris

1 995 000 kr


Centrala Grisslehamn— Grisslehamn— Norrtälje

Grisslehamnsvägen 689


Slutpris
1 995 000 kr

Centrala Grisslehamn— Grisslehamn— Norrtälje

Nyrenoverat i sommaridyll

Mitt i sommaridyllen Grisslehamn med fiskehamn, museum, restauranger och spa ligger detta nyrenoverade, vinterbonade fritidshus om 70 kvm på en lättskött trädgårdstomt om 589 kvm.

Huset rymmer tre bra sovrum, kök vardagsrum och ett nytt badrum med dusch, handfat och vattentoalett. Här är det genomgående ljusa fräscha ytskikt, parkettgolv och anslutning till altanen i söder direkt från köket. Oinredd/orenoverad källare om 70 kvm bjuder på stora möjligheter för köparen att ordna gästrum, förråd, spa eller annat. Kommunalt vatten och avlopp gör detta till ett enkelt och bekymmerslöst boende.

Den lilla tomten ligger mycket centralt belägen med promenadavstånd till restauranger, butiker, badstrand mm. Här bjuds det på öppna, plana gräsytor, altan i sydost och gästhus om ca 10 kvm.

Grisslehamn är en sommaridyll som bjuder på konstutställningar och konserter, shopping, hantverk, fiskehamn, spahotell, restauranger, seglarskola, idrottsplatser och Ålandsbåt. Här bor du lugnt och avskilt mitt i den bubblande sommaridyllen med närhet till bad, båthamn och SLbuss från Stockholm/Norrtälje.

Kontakta mäklaren för visning, David Carlsson 070-410 77 77


Boarea/biarea
70/70 kvm
Tomtarea
589 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-06-19

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Grisslehamnsvägen såldes av oss 2024-06-19. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Grisslehamnsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.