Klemsmyrvägen 1 / Grisslehamn / Norrtälje

Vinterbonat fritidshus med pool i området

Slutpris
1 350 000 kr
Boarea/biarea
50/6 kvm
Driftkostnad
15 967 kr/år
Tomtarea
2 032 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-05-04
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Klemsmyrvägen såldes av oss 2017-05-04. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Klemsmyrvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grisslehamn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I ett härligt fritt och soligt läge ligger detta fina fritidshus om 50 kvm i populära Mobacken på en fin lättskött tomt med plana gräsytor om 2032 kvm nära Väddöviken och sommaridyllen Grisslehamn.

Huset har mycket bra planlösning med två stora sovrum, vardagsrum med braskamin, kök med matplats framför fönstret i söder samt badrum med nyrenoverat duschutrymme samt bastu. Här finns även en inglasad veranda samt en stor altan i söder med helt fritt solläge. Egen borrad brunn med åretruntvatten gör att huset kan nyttjas året runt!

Tomten disponeras till en del av plana gräsytor för sommarens lekar och spel och en del fri naturtomt med berg i dagen blåbärsris och en del träd. Här finns en rejäl gäststuga om ca 35 kvm med två bra rum samt förråd och ett "kungligt" utedass.

På området finns en gemensam pool som är mycket populär, här finns även en välordnad båthamn där det finns möjlighet till båtplats.

Möjlighet att överta inventarier

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration