Sök Meny
Såld

Norrtälje / Grisslehamn / Klemsmyrvägen 1

Vinterbonat fritidshus med pool i området

I ett härligt fritt och soligt läge ligger detta fina fritidshus om 50 kvm i populära Mobacken på en fin lättskött tomt med plana gräsytor om 2032 kvm nära Väddöviken och sommaridyllen Grisslehamn.

Huset har mycket bra planlösning med två stora sovrum, vardagsrum med braskamin, kök med matplats framför fönstret i söder samt badrum med nyrenoverat duschutrymme samt bastu. Här finns även en inglasad veranda samt en stor altan i söder med helt fritt solläge. Egen borrad brunn med åretruntvatten gör att huset kan nyttjas året runt!

Tomten disponeras till en del av plana gräsytor för sommarens lekar och spel och en del fri naturtomt med berg i dagen blåbärsris och en del träd. Här finns en rejäl gäststuga om ca 35 kvm med två bra rum samt förråd och ett "kungligt" utedass.

På området finns en gemensam pool som är mycket populär, här finns även en välordnad båthamn där det finns möjlighet till båtplats.

Möjlighet att överta inventarier

Sponsrade länkar
Norrtälje / Grisslehamn
Klemsmyrvägen 1
Slutpris: 1 350 000 kr
Boarea/biarea: 50/6 kvm
Driftkostnad: 15 967 kr/år
Tomtarea: 2 032 kvm
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Såld: 2017-05-04
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Stockholm / Grisslehamn / Klemsmyrvägen