Öringsvägen 6 / Fjällboholmar / Grisslehamn / Norrtälje

Charmigt och välbevarat fritidshus vid havsstrand.

Slutpris
1 680 000 kr
Boarea
66 kvm
Driftkostnad
14 789 kr/år
Tomtarea
2 255 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-02-10
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Öringsvägen såldes av oss 2020-02-10. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Öringsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fjällboholmar är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tidlöst och välbevarat fritidshus i ett plan som stod färdigt 1980 med stora lättskötta gräsytor för lek och spel. Det är endast 5 min gångavstånd till havet.

Här välkomnas du av en stor och funktionell hall med hatthylla. Vidare finns ett funktionellt och praktiskt kök och ett rymligt, välplanerat och lättmöblerat vardagsrum med mycket dagsljus, fönster åt två håll och braskamin. Huset har tre sovrum och tre badrum.

Huset står på en stor, barnvänlig och härlig trädgårdstomt med fruktträd, vackra björkar och soligt sydvästläge. På tomten finns även ett gästhus samt ett förråd där även ett utedass finns.

Fjällboholmar ligger ca 5 km från sommaridyllen Grisslehamn som har restauranger, affärer, ålandsbåt, SPA-hotell mm. I området finns en mycket välordnad föreningsanläggning med bla tennisbanor, fotbollsplan, lekplats, bastu, tvättstuga och vattentoalett m.m. Här finns även ett vackert långgrunt havsbad och naturreservatet kring Tullviksbäcken att utforska.
Välkommen till Fjällboholmar!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Fjällboholmar

I området finns en rejäl föreningslokal med dusch, bastu och toalett samt tvättmöjligheter. Här finns tennisbanor, fotbollsplan, lekplats med barnpool samt en mycket fin badstrand. https://www.fjällboholmar.se

Grisslehamn

Fjällboholmar ligger ca 5 km från sommaridyllen Grisslehamn som har flertalet restauranger och affärer att besöka. Hotell Havsbaden är ett populärt hotell med spa anläggningar och fina rum att bo i, mat i hög klass serveras även på detta hotell. Eckerö linjen har en utgångspunkt i Grisslehamn med kryssningar som tar dig till Åland.

Väddö Gårdsmejeri

Ca 11 km från Fjällboholmar ligger Väddö Gårdsmejeri som är ett populärt resmål. Här finns restaurang som serverar hamburgare med kött och cheddarost från den egna gården och grönsaker från närliggande leverantörer. Väddö Gårdsmejeri producerar även glass som levereras till livsmedelsbutiker runt om i Roslagen. Glassen går att köpa direkt på Bondens Glasskalas.

Badstrand

Precis intill gemensamhetsanläggningen finns en vacker badstrand med mjuk och fin sand. Vattnet vid stranden är grunt och skyddat från en liten ö så temperaturen blir mer behaglig just i detta område.

Natur

Runt om Fjällboholmar finns mycket fin natur med skogar och stor kustlinje. De större naturområdena uppskattas både av de boende och husdjur. Här finns också naturreservatet kring Tullviksbäcken att utforska.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.