Rudavägen 13

Rudavägen 13


Fjällboholmar— Grisslehamn— Norrtälje

Rudavägen 13Fjällboholmar— Grisslehamn— Norrtälje

Välvårdat fritidshus med havsstrand på badrocksavstånd

Välkommen till detta välskötta fritidshus om 77 kvm på en härligt solig och västervänd trädgårdstomt om 2 226 kvm nära havsbad, tennisbanor, fotbollsplan och föreningslokal med tvättstuga och bastu.

Huset som vårdats och underhållits löpande har tre bra sovrum, badrum med vattentoalett, kök och vardagsrum med ett stort inglasat uterum om 19 kvm. Här är det ordnat avlopp för BDT samt sluten tank för vattentoalett, 3-glasfönster och renoverat kök, I vinkel till huset ligger ett gästhus om ca 20 kvm med ett stort gästrum och ett förråd/snickarbod samt en liten förstukvist i soligt söderläge

Den fina, välskötta trädgårdstomten ligger lugnt beläget långt in på återvändsgata men ändå bara ca 200m ifrån föreningens välutrustade lokal med bastu, duschar, tvättstuga, toalett, lekplats, tennisbanor och fotbollsplan. Från tomten når man även lätt det fina havsbadet bara 400 meters promenad längs stigen utan trafik.

Fjällboholmar ligger ca 5 km från sommaridyllen Grisslehamn som har restauranger, affärer, ålandsbåt, SPA-hotell mm. Läs gärna mer om föreningen på deras hemsida www.fjallboholmar.se

Välkommen till Fjällboholmar!


Boarea
77 kvm
Driftkostnad
9 978 kr/år
Tomtarea
2 226 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-08-04

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Rudavägen såldes av oss 2022-08-04. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Rudavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad