Singövägen 233

Singövägen 233

Slutpris

3 150 000 kr


Singö - Söderby— Grisslehamn— Norrtälje

Singövägen 233


Slutpris
3 150 000 kr

Singö - Söderby— Grisslehamn— Norrtälje

Nybyggt & vinterbonat

Välkommen till detta nybyggda och vinterbonade fritidshus om 85 kvm från Fiskarhedenvillan på en fin natur/trädgårdstomt om 2504kvm nära SLbuss, affär och bad.

Huset som uppförts 2008 är fullt vinterbonat och energisnålt med 3-glasfönster och frånluftsvärmepump. Här bjuds man på fyra bra sovrum, badrum med WC, dusch och handfat samt kök och vardagsrum med braskamin i öppen planlösning. Från vardagsrum/kök når man den stora altanen under tak i soligt västerläge med utsikt över trädgården och det rejäla komplementhuset om 47 kvm. Komplementhuset har gjuten platta och kan enkelt inredas till gästhus, hobbylokal, garage eller vad man har på önskelistan. Här finns även en vidbyggd carport och en vedeldad bastu.

Den soliga tomten har en del lättskött naturtomt och en del trädgård med ordnade planteringar med rhododendron, kaprifol, clematis m.m. Från tomten når man enkelt SLbuss 637 mot Norrtälje/Stockholm (50m), åretruntöppna Singö handel (ca 175m) och bad vid Hörnängen ca 850m bort.

Singö har härliga omgivningar i skärgårdsmiljö både vinter som sommar samt åretruntöppen butik som även är post/systemombud. Här finns även Singö choklad, Singö camping och massor av aktiviteter sommartid. Här bor man i härlig bymiljö med äldre bebyggelse, gårdar, båthus bryggor och badstränder. Ca 8 km till sommaridyllen Grisslehamn som bjuder på både restauranger, fiskehamn, affärer, SPA hotell, Ålandsbåt och padel/tennis banor. Utmärkta bussförbindelser med SLbuss 637 mot Stockholm/Norrtälje

Välkommen!


Boarea/biarea
85/14 kvm
Driftkostnad
22 751 kr/år
Tomtarea
2 504 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-08-04

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Singövägen såldes av oss 2023-08-04. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Singövägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.