Skatuddsvägen 98

Skatuddsvägen 98

Slutpris

7 700 000 kr


Grisslehamn— Norrtälje

Skatuddsvägen 98


Slutpris
7 700 000 kr

Grisslehamn— Norrtälje

Vakna vid havet

Med promenadavstånd till sommaridyllen Grisslehamn ligger detta ljusa och fräscha sommarhus om 56 kvm högt över havet med milsvid havsutsikt på en strandnära tomt om 5 028 kvm med klapperstensstrand, vackra klippor och martallar.

Huset har genomgående ljusa fräscha ytskikt och stora fönster med vacker utsikt över hav, kobbar och skär. Här finns ett stort sovrum med havsutsikt, badrum med dusch, handfat och förbränningstoalett samt kök med spis, kyl/frys och diskho. Från det stora vardagsrummet med murad öppen spis når man det stora altandäcket i söder och öster med milsvid havsutsikt över inloppet till Grisslehamn. I direkt anslutning till huset finns ett gästhus om ca 15 kvm samt förråd och altandäck. Längs stigen mot havet ligger det andra gästhuset om ca 10 kvm med härlig närhet till stranden.

Den stora strandnära tomten ligger bara ett 40-tal meter från havet vid en vacker klapperstensstrand med fina släta klippor, martallar och ljung. Här har man ett mycket privat läge mot havet med strålande havsutsikt från hela tomten och fin tillgänglighet till strandlinjen. På tomten finns idag en färdig bygganmälan för attefallshus samt strandskyddsdispens för denna. Här finns även tillstånd att anlägga avlopp för vattentoalett (BAGA biotank) om man så önskar.

Här bor man lugnt, privat och avskilt vid havet, men samtidigt bara tio minuters promenad från den populära sommaridyllen Grisslehamn med restauranger, affärer, fiskehamn, Spahotell, gästhamn, museum, Ålandsbåt, tennis och padelbanor. Det är ca 1,3 km till SLbuss637 mot Stockholm/Norrtälje,

Huset säljs med friskrivningsklausul,

Välkommen


Boarea
56 kvm
Driftkostnad
14 337 kr/år
Tomtarea
5 028 kvm
Rum
3 rum (1 sovrum)
Såld
2022-05-16

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Skatuddsvägen såldes av oss 2022-05-16. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Skatuddsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.