Agnes Lagerstedts Gata 12 / Fruängen / Hägersten / Stockholm

Slutpris
3 300 000 kr
Boarea
70 kvm
Avgift
3 907 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-09-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Agnes Lagerstedts Gata såldes av oss 2019-09-10. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Agnes Lagerstedts Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fruängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bekvämt nära Fruängens C, underbart nära Långbro park, med intim liten hiss i huset och soligt nära himlen! När läget i Fruängen får avgöra så blir det nog inte mycket bättre. Härligt ljus hörnlägenhet på 4:e våningen med balkongen badande i sol i stort sett hela dagen. Här bor du i en renoverad lägenhet med kök och vardagsrum i en helt öppen planlösning, två, i stort sätt jämnstora sovrum och med mycket bra förvaringsutrymmen i två stora klädkammare. Badrum i tidstypisk storlek, renoverat i samband med stambytet 2000. Föreningen är välskött och lagom stor för en trivsam sammanhållning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.