Agnes Lagerstedts Gata 12 / Fruängen / Hägersten / Stockholm

Ett riktigt höjdarläge mitt emellan Fruängens C och Långbroparken

Slutpris
3 130 000 kr
Boarea
68 kvm
Avgift
3 884 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
6 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-10-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Agnes Lagerstedts Gata såldes av oss 2019-10-08. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Agnes Lagerstedts Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fruängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Soligt, fritt höghöjdsläge med grym utsikt mot Fruängens C och eftermiddagssolen. Med hissen tar du dig lätt upp till denna trivsamt planerade 3:a nära centrum och T-bana. Här ges chansen att få det precis som du vill ha det då lägenheten är i behov av renovering/modernisering. Lägenheten består av ett mycket ljust vardagsrum med utgång till den soliga balkongen, kök i originalstil med matplats invid fönster. två sovrum i bra storlekar samt ett modernt badrum med badkar. Bra förvaring i stor klädkammare. Föreningen är välskött och lagom stor för en trivsam sammanhållning. Läget är trivsamt lugnt med närhet till såväl centrum som till den vackra Långbroparken. Lägenheten säljs och upplåts med bostadsrätt av brf Pälskappan 2.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.