Cedergrensvägen 30

Cedergrensvägen 30

Slutpris

2 830 000 kr


Telefonplan— Hägersten— Stockholm

Cedergrensvägen 30


Slutpris
2 830 000 kr

Telefonplan— Hägersten— Stockholm

Köp en 1:a - gör om till 2:a

Mitt i den gamla LM-staden invid Telefonplan finner du denna gavel-1:a med många originaldetaljer bevarade och med goda möjligheter att göra om till en mini-2:a med fönster i det blivande sovrummet. Här bor du med lugnt läge och med cykelavstånd in till stan, i kreativa kvarter med mängder av caféer, restauranger affärer, småbutiker och med närhet till bra kommunikationer. Lägenheten, som är i behov av renovering, består av vardagsrum med fönster i två väderstreck vilket gör rummet extra lämpligt att dela av för ett litet sovrum. Köket med den separata matplatsen invid fönstret är i stort sett i originalskick sånär som på den delen av köket som byttes ut då fastigheten stambyttes på 90-talet. Badrummet som också renoverades i samband med stambytet har kvar originalbadkaret på "tassar" och dessutom finns, utöver tvättställ och wc även ett fönster. Hallen är tidstypiskt funktionell med kapphängare för ytterkläder samt garderober och en lite klädkammare. Här bor du mycket lugnt och trivsamt i en av söderorts mest populära stadsdelar med mängder av restauranger, caféer och ett rikt kulturliv, och skulle det inte räcka så har du innerstan i stort sett runt hörnet. Med cykel tar du dig lätt till det rika shoppingutbudet i Liljeholmsgallerian eller varför inte njuta av sjölivet vid Liljeholmskajen, utmed promenadstråket i Gröndal eller utmed sjön Trekanten. Välkommen på visning!


Boarea
35 kvm
Avgift
2 235 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-04-27

Mäklarhuset Liljeholmen

Denna lägenhet på Cedergrensvägen såldes av oss 2022-04-27. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Cedergrensvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.