Doktor Widerströms Gata 14, 2 tr

Doktor Widerströms Gata 14, 2 tr

Slutpris

3 880 000 kr


Fruängen— Hägersten— Stockholm

Doktor Widerströms Gata 14, 2 tr


Slutpris
3 880 000 kr

Fruängen— Hägersten— Stockholm

Äntligen en femma till salu! Rymlig och ljus gavellägenhet i toppskick på andra våningen. Fint och smakfullt renoverad och välplanerad med genomgående planlösning med fönster i tre väderstreck och balkong med eftermiddags- och kvällssol. Trevlig hall med stor garderobsvägg, gästtoalett och säkerhetsdörr. Snyggt, stilrent och påkostat kök från 2010 med högblanka, vita luckor och full maskinell utrustning i rostfritt med exempelvis induktionshäll, varmluftsugn, inbyggnadsmikro, diskmaskin och integrerad kombimaskin för tvätt- och torktumling. Luftigt vardagsrum med brett fönsterparti och fin originalekparkett. Helkaklat badrum med vit kommod, wc, badkar och vädringsfönster samt fyra stora sovrum. Bostaden har gott om garderober. Persienner i alla fönster. Kabel-tv ingår i avgiften.

Stambytt fastighet med ny el och nya treglasfönster samt bredband indraget. Stor, stabil förening med garage, tre tvättstugeanläggningar och gemensamhetslokal med gym, bastu, solarium, biljardbord och övernattningsmöjligheter. Ca fyra minuters promenad till centrum och tunnelbanan och med populära matställen, gym och stor livsmedelsbutik strax utanför. Denna bostad finns få i sitt slag och är sällan till salu. Bör ses!


Boarea
92 kvm
Avgift
5 614 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2015-03-25

Mäklarhuset Liljeholmen

Denna lägenhet på Doktor Widerströms Gata 14, 2 tr såldes av oss 2015-03-25. Se alla våra försäljningar i Hägersten

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.