Doktor Widerströms Gata 30

Doktor Widerströms Gata 30

Slutpris

2 715 000 kr


Fruängen— Hägersten— STOCKHOLM

Doktor Widerströms Gata 30


Slutpris
2 715 000 kr

Fruängen— Hägersten— STOCKHOLM

Med känslan av 50-talet bevarad

Njut av känslan att bo i en till största delen nyrenoverad, rymlig och ljus tvåa, högst upp i huset och med balkongen i fritt, eftermiddags-soligt läge! Här bor du i en lägenhet med tidstypisk planlösning och med mycket av originaldetaljerna bevarade vilket ger boendet en genuin karaktär. Lägenheten är välplanerad med bl.a. uppfräschat originalkök, nymålade väggar och tak, nylagda parkettgolv och nyare badrum från tiden för stambytet. Stor och mycket välskött förening med lugna, grönskande innergårdar varav en med, utemöbler och grillplats. Dessutom finns en gemensam lokal, övernattningsrum för gäster samt bastu. Fruängens bästa Thai ligger i stort sett runt hörnet och till Hamburgerprinsens goda hamburgare är det bara ytterligare några extra steg att gå. Mataffären ser du från balkongen. Till T-bana, bussar, affärer och ytterligare restauranger i Fruängen är det bara en kortare promenad (ca 5 min). Välkomna på visning!


Boarea
54 kvm
Avgift
3 537 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-07-12

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna lägenhet på Doktor Widerströms Gata såldes av oss 2017-07-12. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Doktor Widerströms Gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.