Doktor Widerströms Gata 20

Doktor Widerströms Gata 20


Fruängen— Hägersten— Stockholm

Doktor Widerströms Gata 20Fruängen— Hägersten— Stockholm

Med ett riktigt smarrigt läge ligger denna tvåa på andra våningen i trevåningshus med ett ljust och i stort sett helt insynsskyddat hörnläge. Lägenheten som säljs av föreningen har inför försäljningen genomgått en i genomgående ytskiktsuppfräschning med bl.a. nya golv, nymålade väggar och tak. Här bor du i en lägenhet med tidstypisk planlösning och med mycket av originaldetaljerna bevarade vilket ger boendet en fint genuin karaktär. Lägenheten är välplanerad med bl.a. uppfräschat originalkök och nyare badrum från tiden för stambytet. Stor och mycket välskött förening med lugna, grönskande innergårdar varav en med, utemöbler och grillplats. Dessutom finns en mindre möteslokal och ett övernattningsrum för gäster, båda helt nyrenoverade och står klara under våren 2018. Fruängens bästa Thai ligger i stort sett runt hörnet och till Hamburgerprinsens goda hamburgare är det bara ytterligare några extra steg att gå. Mataffären ser du från balkongen. Till T-bana, bussar, affärer och ytterligare restauranger i Fruängen är det bara en kortare promenad (ca 5 min).

Välkommen på visning av en lägenhet som lätt bör kunna vinna ditt hjärta!


Boarea
57 kvm
Avgift
3 689 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-01-18

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna lägenhet på Doktor Widerströms Gata såldes av oss 2018-01-18. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Doktor Widerströms Gata.

Boka värdering
Torsten Steding
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad