Elin Wägners Gata 17 / Fruängen / Hägersten / Stockholm

Hippt och funktionellt boende med Fruängens soligaste uteplats i helt insynsskyddat västläge

Slutpris
2 140 000 kr
Boarea
28 kvm
Avgift
2 061 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
0 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Elin Wägners Gata såldes av oss 2019-10-03. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Elin Wägners Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fruängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket stilfullt och kvadrat smart boende i nygammal stil med modernt kök i retrostil, platsbyggt loft med dragen el för att ladda mobilen under natten och smart förvaring undertill. Utöver detta får du en fantastiskt fin uteplats i helt fritt insynsskyddat västläge med sol från ca 12.00 ända fram tills solnedgång! Gott om förvaring i hall via hela fyra inbyggda garderober med överskåp till i skön grön ton. Helkaklat och stambytt badrum med dusch. Stabil förening med de flesta större renoveringarna åtgärdande som t.ex stambytet år 2015.

En kort promenad bort ligger Fruängen centrum med flera bra matbutiker, restauranger, gym och systembolag. åt motsatt håll finner du trevliga Långbro park med fina motionsspår och sköna gräsområden.

Här erbjuds ett första boende med stil och funktionalitet.

Välkommen hem

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.