Fruängsgatan 39 / Fruängen / Hägersten / Stockholm

Etagevåning med runtgående takterrass i bästa vädersträcken samt en inglasad balkong på undre plan

Slutpris
6 450 000 kr
Boarea
127 kvm
Avgift
6 282 kr/mån
Rum
4 rum (2 sovrum)
Våning
10 av 10 (Hiss finns)
Såld
2019-11-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fruängsgatan såldes av oss 2019-11-01. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Fruängsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fruängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Toppläge! Etagelägenhet högst upp i huset på vån 9 och 10 fördelat på hela 127 kvm med inglasad balkong på undervåningen samt en svårslagen runtgående takterrass på översta plan med milsvid och insynsskyddad utsikt i helt rätt söder och väster! Dessutom finns även entréer på båda våningsplan. Här erbjuds generösa umgängesytor, stora rum, två separata badrum, ett på varje våningsplan samt mycket god förvaring genom hela lägenheten. Med en takhöjd på över ca 3 m på översta våningen så upplevs detta plan extra luftigt och behagligt när man sitter och blickar ut över stora delar av Stockholm med milsvid vy. Modern byggnad uppförd 2008 med hiss och garage, samt närhet till T-bana (ca 100 meter bort och butiker i Fruängen C och torget med handel, service och flertalet bussar. Innerdörrar, socklar och foder samt garderobsdörrar är specialtillverkade i ek och valnöt med mycket hög finish. Mycket stabil och god ekonomi i föreningen med lån på endast 4,9 miljoner med en hög amorteringsambition. Om fem år beräknas skulden till kreditinstitut uppgå till endast 2,9 milj för föreningen. Här bor man som herren på täppan med milsvid utsikt men utan insyn.
(Bilderna i annonsen är från när de köpte lägenheten år 2015).

Varmt välkommen till något utöver det vanliga som sällan är till salu!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.