Sök Meny
Såld

Hägersten - Mälarhöjden / Hälleskåran 26

Intill en av Mälarhöjdens högsta punkter mellan två allmänningar, ligger detta mysiga hus knappt 10 minuter från T-bana och Mälarhöjdens skola! Här får du ett härligt ljusinflöde med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Säsongen förlängs betydligt genom det inglasade uterummet med praktiska skjutdörrar och dessutom finns en stor altan som fångar solstrålarna större delen av dagen. På tomten finns plats för studsmattan, badmintonmatchen och busiga barn som har den hemliga kojan i dungen intill, allt medan de vuxna beundrar solnedgången.
Två sovrum på entréplanet och i nedre planet finner du bl.a. ytterligare ett sovrum, tvättstuga och stort badrum med bastu. Med groventrén blir det som gjort för en tonårs- eller uthyrningsdel.

Huset har kärleksfullt underhållits under åren genom många stora renoveringar gjorda som exempelvis dränering, nytt tak och bergvärme.

Välkommen till en naturnära visning!

Sponsrade länkar
Hägersten / Mälarhöjden
Hälleskåran 26
Slutpris: 7 800 000 kr
Boarea/biarea: 69/66 kvm
Driftkostnad: 31 726 kr/år
Tomtarea: 542 kvm
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-03-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Hägersten / Hälleskåran