Hälleskåran 26 / Mälarhöjden / Hägersten / Stockholm

Slutpris
7 800 000 kr
Boarea/biarea
69/66 kvm
Driftkostnad
31 726 kr/år
Tomtarea
542 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-03-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Hälleskåran såldes av oss 2017-03-30. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Hälleskåran

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mälarhöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Intill en av Mälarhöjdens högsta punkter mellan två allmänningar, ligger detta mysiga hus knappt 10 minuter från T-bana och Mälarhöjdens skola! Här får du ett härligt ljusinflöde med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Säsongen förlängs betydligt genom det inglasade uterummet med praktiska skjutdörrar och dessutom finns en stor altan som fångar solstrålarna större delen av dagen. På tomten finns plats för studsmattan, badmintonmatchen och busiga barn som har den hemliga kojan i dungen intill, allt medan de vuxna beundrar solnedgången.
Två sovrum på entréplanet och i nedre planet finner du bl.a. ytterligare ett sovrum, tvättstuga och stort badrum med bastu. Med groventrén blir det som gjort för en tonårs- eller uthyrningsdel.

Huset har kärleksfullt underhållits under åren genom många stora renoveringar gjorda som exempelvis dränering, nytt tak och bergvärme.

Välkommen till en naturnära visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration