Hälleskåran 26

Hälleskåran 26

Slutpris

7 800 000 kr


Mälarhöjden— Hägersten— Stockholm

Hälleskåran 26


Slutpris
7 800 000 kr

Mälarhöjden— Hägersten— Stockholm

Intill en av Mälarhöjdens högsta punkter mellan två allmänningar, ligger detta mysiga hus knappt 10 minuter från T-bana och Mälarhöjdens skola! Här får du ett härligt ljusinflöde med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Säsongen förlängs betydligt genom det inglasade uterummet med praktiska skjutdörrar och dessutom finns en stor altan som fångar solstrålarna större delen av dagen. På tomten finns plats för studsmattan, badmintonmatchen och busiga barn som har den hemliga kojan i dungen intill, allt medan de vuxna beundrar solnedgången.
Två sovrum på entréplanet och i nedre planet finner du bl.a. ytterligare ett sovrum, tvättstuga och stort badrum med bastu. Med groventrén blir det som gjort för en tonårs- eller uthyrningsdel.

Huset har kärleksfullt underhållits under åren genom många stora renoveringar gjorda som exempelvis dränering, nytt tak och bergvärme.

Välkommen till en naturnära visning!


Boarea/biarea
69/66 kvm
Driftkostnad
31 726 kr/år
Tomtarea
542 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-03-30

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.