Sök Meny
Såld

Stockholm / Hägersten - Mälarhöjden / Hälleskåran 26

Intill en av Mälarhöjdens högsta punkter mellan två allmänningar, ligger detta mysiga hus knappt 10 minuter från T-bana och Mälarhöjdens skola! Här får du ett härligt ljusinflöde med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Säsongen förlängs betydligt genom det inglasade uterummet med praktiska skjutdörrar och dessutom finns en stor altan som fångar solstrålarna större delen av dagen. På tomten finns plats för studsmattan, badmintonmatchen och busiga barn som har den hemliga kojan i dungen intill, allt medan de vuxna beundrar solnedgången.
Två sovrum på entréplanet och i nedre planet finner du bl.a. ytterligare ett sovrum, tvättstuga och stort badrum med bastu. Med groventrén blir det som gjort för en tonårs- eller uthyrningsdel.

Huset har kärleksfullt underhållits under åren genom många stora renoveringar gjorda som exempelvis dränering, nytt tak och bergvärme.

Välkommen till en naturnära visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Hägersten / Mälarhöjden
Hälleskåran 26
Slutpris: 7 800 000 kr
Boarea/biarea: 69/66 kvm
Driftkostnad: 31 726 kr/år
Tomtarea: 542 kvm
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Såld: 2017-03-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Stockholm / Hägersten / Hälleskåran