Husabyvägen 25

Husabyvägen 25

Slutpris

3 250 000 kr


Aspudden - Hägersten— Hägersten— Stockholm

Husabyvägen 25


Slutpris
3 250 000 kr

Aspudden - Hägersten— Hägersten— Stockholm

Underbar 2:a med Aspuddens finaste utsikt från balkong i högt läge!

Renoverad och välplanerad 2:a med en helt fantastisk balkong som erbjuder såväl en hänförande fri utsikt som soltimmar från eftermiddag till solnedgång. Ett stilrent och modernt boende helt utan insyn och med vackert ljusinsläpp från två väderstreck.

Väl inne i lägenheten möts man av en luftig och inbjudande känsla med en blandning av tidstypisk charm och moderna materialval. Här finns vackra ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer samt ett renoverat kök i mycket gott skick med bl.a diskmaskin. Helkaklat och fräscht badrum med badkar. Ljust och lättmöblerat vardagsrum med plats för såväl soffgrupp och matbord till mediamöblemang. Sovrummet är drömlikt, tänk att vakna till den här utsikten och balkongen varje dag - nästan så ord blir överflödiga. Kom och upplev känslan på plats är min starka rekommendation.

Brf Husabyvägen är en välskött och solid förening med god ekonomi och de stora renoveringarna bakom sig. Föreningen är äkta och äger sin mark.

Aspudden har på senare år vuxit upp som en av Stockholms mest eftertraktade närförorter. Aspudden är som en liten småstad med bevarad charm från förra sekelskiftet. Här finns gott om service såsom affärer, skolor, caféer, restauranger, bokhandel och bibliotek. Promenadavstånd till klippbad vid Mälaren och välkända besöksmål så som Vinterviken men Vintervikens Trädgårdskafé och restaurang Winterviken. Södermalm nås snabbt och smidigt med tunnelbanan på 5 minuter. Till T-centralen tar du dig på 10 minuter. På bekvämt gångavstånd finns även Liljeholmsgallerian med över 90 butiker.


Boarea
47 kvm
Avgift
3 346 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-09

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Husabyvägen såldes av oss 2019-05-09. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Husabyvägen.

Boka värdering

Zolle Baleng

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, kurdiska, persiska ...+3

Jessica Winter

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.